ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Εκτός Κόπα η Βραζιλία με γκολ-χέρι (vid)

Η Βραζιλία ήταν τραγική, αλλά μπορεί να μιλάει για κλοπή καθώς το Περού πήρε τη νίκη με 1-0 από το αντικανονικό γκολ του Ρουιντίαζ με το χέρι, αφήνοντας την Σελεσάο εκτός Copa America!

Αποκλεισμός-σοκ για την Βραζιλία από τους ομίλους του Copa America, με την ομάδα του Ντούνγκα να παίζει κόντρα στο Περού για δύο αποτελέσματα, αλλά τελικά κατάφερε να χάσει και να μείνει εκτός διοργάνωσης.

Βέβαια η Σελεσάο θα μπορούσε να είχε προκριθεί αν το γκολ του Ρουιντίαζ, το οποίο ήταν πεντακάθαρο χέρι δεν μετρούσε αλλοιώνοντας έτσι το αποτέλεσμα και δίνοντας την πρόκριση στο Περού.

Το ξέσπασμα των Βραζιλιάνων με το 7-1 επί της Αϊτής ήταν ένα διάλειμμα από τις κακές εμφανίσεις. Ούτε κόντρα στο Περού η Βραζιλία μπόρεσε να πιάσει καλή απόδοση και ήρθε ο διαιτητής να τα κάνει μαντάρα, στέλνοντάς την νωρίς σπίτι.

Στο 77΄ λοιπόν ήρθε η φάση του αγώνα. Ο Ρουιντίαζ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με το χέρι, οι Βραζιλιάνοι διαμαρτυρήθηκαν και ο ρέφερι έτρεξε προς τον βοηθό για να συνεννοηθούν αν το γκολ πρέπει να μετρήσει ή όχι. Για αρκετά λεπτά ο διαιτητής δεν είχε αποφασίσει, με τους παίκτες των δύο ομάδων να έχουν πέσει πάνω του...

Λατινική Αμερική: Τελευταία Ενημέρωση