ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όργια Μέσι, ζωντανή η Χιλή (vids)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι η Αργεντινή συνέτριψε με 5-0 τον Παναμά και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα. Ο 28χρονος σούπερ σταρ μπήκε ως αλλαγή στο 60’ ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε να δείξει την κλάση του σημειώνοντας χατ τρικ.

Η «αλμπισελέστε» μπήκε δυνατά στο ματς και στο 7’ ευτύχησε να προηγηθεί με τον Οταμέντι ενώ από το 31’ βρέθηκε να αγωνίζεται και με παίκτη περισσότερο λόγω αποβολής του Γοδόι. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Μέσι πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και αμέσως ανέλαβε δράση. Αρχικά, στο 68’ έκανε το 2-0, δέκα λεπτά αργότερα τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ ενώ στο 87’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 90’ ο Αγκουέρο.

Στο άλλο παιχνίδι του Δ’ ομίλου, η Χιλή νίκησε με 2-1 την Βολιβία και παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης. Στο 46’ ο Βιδάλ έδωσε προβάδισμα στη «Λα Ρόχα» ωστόσο στο 61’ ο Κάμπος έφερε το ματς στα… ίσια. Τελικά, η ομάδα του Χουάν Αντόνιο Πίτσι έφτασε στο «τρίποντο» χάρη σε ένα αρκετά αμφισβητούμενο πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ξανά ο Βιδάλ στο 100ο λεπτό.

Λατινική Αμερική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X