ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ο Βεράτι βοήθησε κρυφά παιδί με αναπηρία

Κίνηση ανθρωπιάς

Mία συγκινητική ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες. Πρωταγωνιστές της είναι ένα 9χρονο παιδί με αναπηρία από την Ιταλία και ο Ιταλός διεθνής μέσος της Παρί Σεν Ζερμέν, Μάρκο Βεράτι.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο μικρός Αντρέα Ντ' Όσο λόγω του προβλήματός του πηγαίνει σε ένα ειδικό σχολείο στην Μπολόνια.

Το συγκεκριμένο σχολείο έπεσε θύμα κλοπής δύο φορές το προηγούμενο διάστημα με τους ληστές να παίρνουν από μέσα όλο τον εξοπλισμό, ο οποίος φυσικά είναι ιδιαίτερα ακριβώς. Ανάμεσα σε αυτά που πήραν ήταν και ο υπολογιστής του 9χρονου πρωταγωνιστή της ιστορίας μας. Σε αυτόν υπήρχε μέσα ειδικό πρόγραμμα το οποίο του επέτρεπε να επικοινωνεί με τους δασκάλους και τους συμμαθητές του.

Ο πατέρας του δημοσιοποίησε την ιστορία τονίζοντας πως είναι άμεση ανάγκη να βρεθούν 10.000 ευρώ για να αντικατασταθεί το λάπτοπ. Η συγκεκριμένη είδηση έφτασε μέχρι τον Μάρκο Βεράτι ο οποίος ευαισθητοποιήθηκε άμεσα ζητώντας να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες. Μόλις, έγινε και αυτό έστειλε αμέσως το ποσό που απαιτούνταν στον ειδικό λογαριασμό που είχε ανοίξει χωρίς να κάνει γνωστό ότι το έκανε αυτός.

Τελικά, όμως ο πατέρας του μικρού Αντρέα ζήτησε να μάθει τον αποστολέα των χρημάτων και φυσικά έσπευσε να ευχαριστήσει τον Βεράτι για την προσφορά του.

Πηγή: sport24.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση

X