ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέος ιδιοκτήτης Μπορντό: «Οικονομικοί οι λόγοι που δεν πήραμε τον Ανρί»

Στα χρήματα κόλλησαν για Ανρί να γίνει ο νέος προπονητής της Μπορντό, σύμφωνα με δηλώσεις του νέου προέδρου της γαλλικής ομάδας στην «Equipe»

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Η διοίκηση της Μπορντό είχε φτάσει το καλοκαίρι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Τιερί Ανρί, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, αλλά τελικά τα συμβόλαια δεν υπογράφηκαν ποτέ, με τους λόγους να είναι καθαρά οικονομικοί από πλευράς Γιρονδίνων.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Τζο ΝταΓκρόσα, επικεφαλή της επενδυτικής εταιρίας από τις ΗΠΑ, η οποία πρόκειται να ολοκληρώσει την εξαγορά της Μπορντό στο άμεσο μέλλον, οι διαπραγματεύσεις με τον Ανρί οδηγήθηκαν σε ναυάγιο γιατί η νέα διοίκηση δεν είχε τη διάθεση να ξεφύγει από το οικονομικό μοντέλο που έχει στο μυαλό της.

Όπως δήλωσε ο ΝταΓκρόσα στη γαλλική εφημερίδα:

«Σε κάθε επιχείρηση, είτε αυτή είναι μια ποδοσφαιρική ομάδα, είτε ένα μαγαζί, είτε μια εταιρία, υπάρχουν πάντα τα επιχειρηματικά σχέδια. Μερικές φορές αυτό περιλαμβάνει τη λήψη δύσκολων αποφάσεων. Ελπίζαμε να συμφωνήσουμε με τον Ανρί, αλλά μερικές φορές άνθρωποι με λογική μπορεί να διαφωνήσουν. Αυτό συνέβη.

Τρέφω μεγάλο σεβασμό για κείνον. Ήταν ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής και έχει ένα πολύ ενδιαφέρον σχέδιο για την προπονητική του καριέρα, αλλά πήραμε μια απόφαση σκεφτόμενοι τα οικονομικά δεδομένα και όχι τα συναισθηματικά.

Ίσως να δημιουργήθηκε στον Τιερί Ανρί κακή εντύπωση όσο αφορά τις συζητήσεις μας, αλλά στο τέλος της συνάντησής μας κάναμε ξεκάθαρο πως εμείς ήμασταν αυτοί που αποχωρήσαμε από τις διαπραγματεύσεις για οικονομικούς λόγους», τόνισε.

Τελικά, λίγες μέρες μετά, ανακοινώθηκε πως αντικαταστάτης του Γκας Πογιέτ στον πάγκο της Μπορντό θα είναι ο Βραζιλιάνος Ρικάρντο Γκόμες, ο οποίος είχε κάτσει στον πάγκο της ομάδας ξανά, από το 2005 μέχρι το 2007.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση

Η Παρί απειλεί τον Νεϊμάρ

Η Παρί απειλεί τον Νεϊμάρ

Να αφήσει τον Νεϊμάρ ανενεργό μέχρι το 2022 που τελειώνει το συμβόλαιό του με την Παρί, απειλεί ο πρόεδρος της ομάδας, Αλ ...
 |  ΕΥΡΩΠΗ
Ζήτησε μεταγραφή ο Νεϊμάρ!

Ζήτησε μεταγραφή ο Νεϊμάρ!

Ήταν κάτι που αναμενόταν, όμως τώρα τα πράγματα απλοποιήθηκαν ακόμη περισσότερο, με τον Νεϊμάρ να ζητά από την Παρί Σεν ...
 |  ΕΥΡΩΠΗ
X