ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Νεϊμάρ: «Ναι, μερικές φορές υπερβάλλω» (video)

Μέσω διαφημιστικού μηνύματος ο Νεϊμάρ αποδέχτηκε την κριτική για τις υπερβολικές αντιδράσεις του μετά από κάποια μαρκαρίσματα.

Ο Νεϊμάρ έσπασε τη σιωπή του για όλα όσα άκουσε στη διάρκεια του Μουντιάλ όχι μόνο για τις εμφανίσεις του, αλλά και για την κακή του συνήθεια να υπερβάλει μετά από μαρκαρίσματα. Ο Βραζιλιάνος σταρ επέλεξε να το κάνει μέσω ενός διαφημιστικού σποτ εταιρείας ξυριστικών ειδών με την οποία συνεργάζεται.

«Μπορεί να θεωρείτε πως υπερβάλω. Και όντως κάποιες φορές το κάνω. Αλλά η αλήθεια είναι πως υποφέρω στον αγωνιστικό χώρο. Μπορεί να νομίζετε ότι έπεφτα πολύ στο χορτάρι, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν έπεφτα, αλλά κατέρρευσα μετά τον αποκλεισμό μας από το Βέλγιο. Αυτό πονά πολύ περισσότερο από ένα χτύπημα στον χειρουργημένο μου αστράγαλο», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όσο για το γεγονός ότι δεν μίλησε στα ΜΜΕ μετά τον αποκλεισμό από το Βέλγιο στα προημιτελικά, τονίζει: «Όταν φεύγω από το γήπεδο χωρίς να δίνω συνεντεύξεις δεν είναι επειδή θέλω μόνο τους διθυράμβους μετά τις νίκες. Είναι γιατί ακόμη δεν έχω μάθει να σας απογοητεύω. Όταν δείχνω αγενής, δεν είναι επειδή είμαι κακομαθημένος, αλλά γιατί δεν έχω μάθει να διαχειρίζομαι το θυμό μου».

Αναφορικά με το αγωνιστικό του στυλ επισημαίνει πως «… κάποιες φορές γοητεύει τον κόσμο και κάποιες άλλες τον ενοχλεί».

Το σποτάκι ολοκληρώνεται με τον 26χρονο άσο να υπόσχεται πως θα βγει καλύτερος από αυτή την περιπέτεια και να ζητεί από τον κόσμο να μην τον κατακρίνει διαρκώς, αλλά να τον βοηθήσει να ξαναβρεί τον εαυτό του. «Χρειάστηκε καιρός για να αποδεχτώ την κριτική. Πέρασα καιρό κοιτώντας στον καθρέφτη για να γίνω ένας νέος άνδρας. Έπεσα, αλλά μόνο όποιος πέφτει μπορεί να σηκωθεί καινούριος. Μπορείτε να συνεχίσετε να μου πετάτε πέτρες ή να τις πετάξετε στην άκρη και να με βοηθήσετε να σταθώ στα πόδια μου. Κι όταν σηκωθώ, όλη η Βραζιλία θα σηκωθεί μαζί μου».

 

 

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση

X