ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μιλόγιεβιτς: «Είναι τιμή μου πως ο Ιβάν ήταν προπονητής μου»

«Μακάρι να πετύχω όσα κι αυτός», δήλωσε μεταξύ άλλων για τον Γιοβάνοβιτς

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν έκρυψε την αγάπη του για τον Ηρακλή τονίζοντας πως θα επιστρέψει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Οι δηλώσεις του στο «Libero 107,4 fm»:

Για την πρόκριση του Ερυθρού Αστέρα στους ομίλους του Champions League:  «Ευχαριστώ όλο τον κόσμο, είναι μεγάλη μου χαρά γιατί είμαι άνθρωπος που όταν ο κόσμος γύρω μου είναι ευτυχισμένος, τότε η χαρά μου είναι ακόμα μεγαλύτερη. Εχω δεχτεί πολλά συγχαρητήρια από Ελλάδα και Κύπρο, δεν το περίμενα. Ηταν όντως μια τεράστια επιτυχία».

Για τον όμιλο του Ερυθρού Αστέρα στο Champions League: «Δεν κοιτούσα την κλήρωση. Εγώ ήμουν σίγουρος πως θα είμαστε στους ομίλους. Στα προγνωστικά δεν είμαι καλός. Δεν με νοιάζουν οι αντίπαλοι, τους σεβόμαστε όλους, αλλά είμαστε στις 32 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Αυτό τα λέει όλα. Δεν φοβόμαστε τίποτα. Σε τρεις ώρες έγινε sold out σε όλα τα παιχνίδια μας. Τρία, τέσσερα γήπεδα να είχαμε ακόμα θα τα γεμίζαμε. Στα Βαλκάνια είμαστε υπερβολικοί, όμως υπάρχει μεγάλη λατρεία, ότι κι αν γίνει εγώ δεν αλλάζω. Ο Αστέρας είναι ομάδα με τεράστια, ιστορία, με πολύ κόσμο, αλλά με πολλά προβλήματα, περάσαμε πολλά πόλεμο και όλα όσα γνωρίζει όλος ο κόσμος. Ζούμε ένα όνειρο. Θα φτάσουμε ψηλά».

Για τις ομοιότητές του με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς που επίσης έπαιξε στον Ηρακλή και ως προπονητής πήγε στο Champions League: «Εχει κάνει τεράστια επιτυχία με τον ΑΠΟΕΛ. Είμαι ευτυχισμένος και είναι τιμή μου πως ο Ιβάν ήταν προπονητής μου και στον Ηρακλή και έγινε και παραμένει σπουδαίος προπονητής. Μακάρι να πετύχω όσα κι αυτός. Να πάμε χέρι-χέρι».

Για τον Ηρακλή: «Τελευταία δεν έχω μάθει πολλά, παρακολουθώ πάντα τον Ηρακλή. Ο Ηρακλής έχει αδικηθεί απίστευτα πολύ. Για μένα χωρίς λόγο. Οι νόμοι δεν ήταν ίδιοι για όλες τις ομάδες. Ο Ηρακλής είναι η ομάδα μου, έχει μάθει στα δύσκολα και καμιά φορά αυτές τις ομάδες τις αγαπούνν περισσότερο. Πάντα είχε προβλήματα ο σύλλογος, οικονομικά ή διοικητικά, είναι όμως μια ομάδα που στην καρδιά μου έχει ξεχωριστή θέση».

Για το γεγονός πως καταφέρνει και ξεπερνάει τις δυσκολίες:  «Οσοι έπαιξαν στον Ηρακλή περιμένουν πως και πως να γυρίσουν. Ο Περόνε είναι μεγάλη προσωπικότητα γύρισε ξανά, θα βοηθήσει πολύ. Ο Ηρακλής σίγουρα θα είναι στη Super League. Είναι το μοναδικό κομμάτι του παζλ που λείπει και είμαι σίγουρος πως του χρόνου θα είναι εκεί ο Ηρακλής».

Για το όνειρό του: «Μακάρι να έρθω στον Ηρακλή. Πιστεύω πως θα γίνει. Είναι επιθυμία μου. Δεν ξέρω το πότε. Αλλά εγώ θα έρθω στον Ηρακλή. Αγαπάω την ομάδα αυτή και τους φιλάθλους. Ο Ηρακλής έχει κάτι διαφορετικό από τις άλλες ομάδες. Δεν ξέρω τι είναι, αλλά είναι. Εμείς είμαστε προπονητές με τη βαλίτσα στο χέρι οπότε δε ξέρω πότε θα την πάρω να έρθω Θεσσαλονίκη (γέλια)».

Πηγή: gazzetta.gr

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση

Κανείς δεν σταματά την Λιλ

Κανείς δεν σταματά την Λιλ

Ούτε στην έδρα της ουραγού Γκινγκάμπ δε σταμάτησε το νικηφόρο σερί της Λιλ, που επικράτησε 2-0 και συνεχίζει στη δεύτερη ...
24sports team
 |  ΕΥΡΩΠΗ
X