ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπριος επιχειρηματίας αγοράζει τη Νανσί!

Ο Πισσούριος, βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ζακ Ρουσλό για την αγορά της ομάδας της Λωραίνης

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Κύπριος επιχειρηματίας, Μενέλαος Πισσούριος, είναι στο τελικό στάδιο των συζητήσεων για την αγορά της Νανσί, η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη γαλλική κατηγορία (Ligue 2).

Για την αγορά της ομάδας ενδιαφέρθηκαν επενδυτές από το Κατάρ, τη Ρωσία, την Κίνα, τις ΗΠΑ, την Ισπανία, το Λουξεμβούργο, αλλά το πιθανότερο είναι η Νανσί να καταλήξει σε κυπριακά χέρια.

Ο Πισσούριος, βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ζακ Ρουσλό για την αγορά της ομάδας της Λωραίνης. Μάλιστα, η αθλητική εφημερίδα «Equipe» εκφράζει την αισιοδοξία ότι στο ραντεβού της 4ης Ιουλίου θα «σφραγιστεί» η συμφωνία για τη μεταβίβαση της ιδιοκτησίας.

Η Νανσί συγκέντρωσε 38 βαθμούς σε ισάριθμες αγωνιστές στη Ligue 2 στη σεζόν που μόλις τελείωσε. Κατέλαβε την 17η θέση και απέφυγε τον υποβιβασμό στην τρίτη κατηγορία της Γαλλίας. Έτσι και η επόμενη σεζόν θα την βρει στη Ligue 2.

Πηγή: sdna.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση

Η Παρί απειλεί τον Νεϊμάρ

Η Παρί απειλεί τον Νεϊμάρ

Να αφήσει τον Νεϊμάρ ανενεργό μέχρι το 2022 που τελειώνει το συμβόλαιό του με την Παρί, απειλεί ο πρόεδρος της ομάδας, Αλ ...
 |  ΕΥΡΩΠΗ
Ζήτησε μεταγραφή ο Νεϊμάρ!

Ζήτησε μεταγραφή ο Νεϊμάρ!

Ήταν κάτι που αναμενόταν, όμως τώρα τα πράγματα απλοποιήθηκαν ακόμη περισσότερο, με τον Νεϊμάρ να ζητά από την Παρί Σεν ...
 |  ΕΥΡΩΠΗ
X