ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Καθησυχαστικός ο πρόεδρος της Μπενφίκα για την υπόθεση «e-toupeira»

O πρόεδρος του συλλόγου ξεκαθάρισε πως οι φίλοι της ομάδας δεν θα πρέπει να ανησυχούν για ενδεχόμενη τιμωρία της..

Άκρως καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Μπενφίκα, Λουίς Φελίπε Βιέιρα, που έκανε δήλωση σχετικά με την περιβόητη υπόθεση «e-toupeira», η οποία εμπλέκει τον πορτογαλικό σύλλογο. Μάλιστα, ο Εισαγγελέας πρότεινε σήμερα ποινή αποκλεισμού των «αετών» από κάθε αθλητική διοργάνωση από 6 μήνες μέχρι 3 χρόνια! 

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της Μπενφίκα: 

«Όπως αναμενόταν δεν υπάρχει καμία απόδειξη που να συνδέει την ομάδα με τέτοιες κατηγορίες. Δεν υφίσταται κανένα στοιχείο ή πειστήριο ότι η Μπενφίκα παρανόμησε και πως θα πρέπει να τιμωρηθεί. Είμαστε σίγουροι πως θα αθωωθούμε μέσω των αρμοδίων Οργάνων και θα δικαιωθεί και ο κόσμος μας», ανέφερε στη δήλωσή του ο ισχυρός άνδρας των «αετών» και πρόσθεσε:

«Κανένα μέλος της διοίκησης δεν θα τιμωρηθεί. Ως σύλλογος εγγυόμαστε πως όλοι οι ποδοσφαιριστές μας θα συνεχίσουν να υπερασπίζονται τη φήμη της ομάδας και θα βοηθήσουμε από την πλευρά μας τις δικαστικές αρχές. Καλούμε όλους τους φιλάθλους μας να δείξουν εμπιστοσύνη στη διοίκηση και να μην ανησυχούν. Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τη σταθερότητα του συλλόγου και θα διατηρηθούμε σε υψηλό επίπεδο, τόσο οικονομικά, όσο και αγωνιστικά». 

Τέλος, ο κ. Βιέιρα επισήμανε ότι «οι δικαστικές αποφάσεις θα καθαρίσουν το όνομα και την αξιοπρέπεια του συλλόγου».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση

X