ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έκανε έφεση για το ντόπινγκ ο Νασρί και... τριπλασιάστηκε η ποινή του!

Στους 18 μήνες από τους έξι της αρχικής τιμωρίας, αυξήθηκε η ποινή του Σαμίρ Νασρί, μετά την έφεση που κατέθεσε για την υπόθεση ντόπινγκ.

O Γάλλος κεντρικός μέσος πήγε για... μαλλί και βγήκε κουρεμένος, καθώς ο πέλεκυς της UEFA ήταν ακόμη πιο βαρύς, για την υπόθεση ντόπινγκ στην οποία είχε εμπλακεί, όταν ακόμη ήταν παίκτης της Σεβίλλης.

Συγκεκριμένα ο Νασρί έκανε χρήση απαγορευμένης ουσίας τον Δεκέμβριο του 2016 (ενδοφλέβιες βιταμίνες) σε ταξίδι του τις ΗΠΑ στο πλαίσιο μίας ιατρικής θεραπείας που ακολουθούσε και τιμωρήθηκε από την UEFA με έξι μήνες. Ο 30χρονος άσος αποφάσισε να κάνει έφεση, αλλά η ευρωπαϊκή ομοσπονδία θεώρησε πολύ μικρή την αρχική ποινή κι αύξησε την τιμωρία του στους 18 μήνες!

Η ποινή έχει ισχύ από την 1η Ιουλίου 2017, ήτοι θα μπορεί να αγωνιστεί εκ νέου από τον Ιανουάριο του 2019, ωστόσο δικαίωμα να προπονηθεί με ομάδα θα έχει από την 1η Νοεμβρίου.

 

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση

Η Παρί απειλεί τον Νεϊμάρ

Η Παρί απειλεί τον Νεϊμάρ

Να αφήσει τον Νεϊμάρ ανενεργό μέχρι το 2022 που τελειώνει το συμβόλαιό του με την Παρί, απειλεί ο πρόεδρος της ομάδας, Αλ ...
 |  ΕΥΡΩΠΗ
Ζήτησε μεταγραφή ο Νεϊμάρ!

Ζήτησε μεταγραφή ο Νεϊμάρ!

Ήταν κάτι που αναμενόταν, όμως τώρα τα πράγματα απλοποιήθηκαν ακόμη περισσότερο, με τον Νεϊμάρ να ζητά από την Παρί Σεν ...
 |  ΕΥΡΩΠΗ
X