ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βαριά τιμωρία στη Μορεϊρένσε για «στήσιμο» αγώνων

Με ποινή αποκλεισμού ενός έτους από κάθε διοργάνωση

Σοκ στη Μορεϊρένσε, η οποία αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία της Πορτογαλίας, αλλά κινδυνεύει να… εξαφανιστεί από τον ποδοσφαιρικό χάρτη. Πιο συγκεκριμένα, το δικαστήριο τιμώρησε τους «verdes e brancos» με ποινή αποκλεισμού από κάθε διοργάνωση για ένα χρόνο λόγω διαφθοράς.

Η υπόθεση αφορά τη σεζόν 2011-12, όταν η συγκεκριμένη ομάδα αγωνιζόταν στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του πορτογαλικού ποδοσφαίρου, με τους παράγοντές της να προσεγγίζουν αντίπαλους παίκτες προκειμένου να έχουν μειωμένη απόδοση.

Εκείνη την περίοδο λοιπόν, ο γιος του νυν προέδρου της Μορεϊρένσε και ο πρώην αντιπρόεδρός της «έπιασαν» δύο παίκτες της Σάντα Κλάρα και της Ναβάλ για να μην αποδώσουν στα γνωστά τους στάνταρ στις αναμετρήσεις με την τότε ομάδα του Κασκίλα.

Να σημειωθεί ότι ο σύλλογος του Μίνιο -στον οποίο αγωνίζεται ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Πατίτο- έχει δικαίωμα έφεσης στην απόφαση.

Πηγή: sport-fm.gr

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση

Η Παρί απειλεί τον Νεϊμάρ

Η Παρί απειλεί τον Νεϊμάρ

Να αφήσει τον Νεϊμάρ ανενεργό μέχρι το 2022 που τελειώνει το συμβόλαιό του με την Παρί, απειλεί ο πρόεδρος της ομάδας, Αλ ...
 |  ΕΥΡΩΠΗ
Ζήτησε μεταγραφή ο Νεϊμάρ!

Ζήτησε μεταγραφή ο Νεϊμάρ!

Ήταν κάτι που αναμενόταν, όμως τώρα τα πράγματα απλοποιήθηκαν ακόμη περισσότερο, με τον Νεϊμάρ να ζητά από την Παρί Σεν ...
 |  ΕΥΡΩΠΗ
X