ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η μέχρι τώρα διαδρομή

Με τις αναμετρήσεις που αφορούν τον 4ο όμιλο ολοκληρώνεται σήμερα η 1η αγωνιστική της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών που φιλοξενείται στην Ολλανδία.
 
Για τον τέταρτο όμιλο πρεμιέρα θα έχουμε λοιπόν σήμερα με τους αγώνες Ισπανία – Πορτογαλία και Αγγλία – Σκοτία. Η δράση συνεχίστηκε χθες με τους αγώνες που αφορούσαν τον τρίτο όμιλο. Η Αυστρία που λαμβάνει μέρος για πρώτη φορά σε τελική φάση νίκησε με 1-0 την Ελβετία από γκολ που πέτυχε η Burger στο 15ο λεπτό.
 
Επίσης η Γαλλία νίκησε με 1-0 την Ισλανδία με πέναλτι της Le Sommer τέσσερα λεπτά πριν από το φινάλε.
 
Η δεύτερη αγωνιστική θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο με τις αναμετρήσεις Ισλανδία – Ελβετία και Γαλλία – Αυστρία.
 
Δεύτερος όμιλος
Στην πρεμιέρα η Ρωσία νίκησε με 2-1 την Ιταλία, ενώ η Γερμανία, κάτοχος του τίτλου στις τελευταίες έξι διοργανώσεις, έμεινε στο 0-0 με αντίπαλο τη Σουηδία.
 
Η 2η αγωνιστική του ομίλου θα διεξαχθεί την ερχόμενη Παρασκευή 21 Ιουλίου και περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις Σουηδία – Ρωσία και Γερμανία – Ιταλία.
 
Πρώτος όμιλος
Η πρώτη αγωνιστική έγινε την περασμένη Κυριακή όπου η Ολλανδία νίκησε με 1-0 τη Νορβηγία και η Δανία επίσης με 1-0 το Βέλγιο.
 
Στο νικηφόρο παιχνίδι της Ολλανδίας επί της Νορβηγίας που έγινε στο Stadion Galgenwaard της Ουτρέχτης, βοηθός διαιτητής ήταν η Αγγέλα Κυριάκου.
 
Η δεύτερη αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 20 Ιουλίου και τότε θα γίνουν οι αγώνες Νορβηγία – Βέλγιο και Ολλανδία – Δανία.

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση