ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Σήμερα οι κληρώσεις...

Οι εκπρόσωποι μας στις διοργανώσεις της UEFA θα μάθουν τον επόμενο αντίπαλο τους σε περίπτωση πρόκρισης τους στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions και του Europa League σήμερα Παρασκευή 14 Ιουλίου.

Η κλήρωση του 3ου προκριματικού γύρου των δύο διοργανώσεων της UEFA θα γίνει, όπως κάθε χρόνο, πριν ολοκληρωθεί ο δεύτερος προκριματικός γύρος.

Έτσι, σήμερα στις 13:00 θα γίνει η κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League από την οποία θα προκύψει ο επόμενος αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ, με την προϋπόθεση ότι θα αποκλείσει την Dudelange.

Στις 14:00 θα γίνει η κλήρωση του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League από την οποία θα προκύψουν οι επόμενοι αντίπαλοι του Απόλλωνα, της ΑΕΚ και της ΑΕΛ, επίσης με την προϋπόθεση ότι θα προκριθούν από το δεύτερο προκριματικό γύρο.

Οι κληρώσεις θα γίνουν στη Νιόν της Ελβετίας.

Οι αγώνες του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League θα γίνουν στις 25 - 26 Ιουλίου και 1-2 Αυγούστου και του Europa League στις 27 Ιουλίου και στις 3 Αυγούστου.

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση

Κανείς δεν σταματά την Λιλ

Κανείς δεν σταματά την Λιλ

Ούτε στην έδρα της ουραγού Γκινγκάμπ δε σταμάτησε το νικηφόρο σερί της Λιλ, που επικράτησε 2-0 και συνεχίζει στη δεύτερη ...
24sports team
 |  ΕΥΡΩΠΗ
X