ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Mόνιμη εγκεφαλική βλάβη ο Νούρι!

Δυσάρεστα είναι τα νέα για τον Αμπντελάκ Νούρι, καθώς όπως ανακοίνωσε ο Άγιαξ, ο 20χρονος άσος που κατέρρευσε στο πρόσφατο φιλικό της ομάδας του διαγνώστηκε με μόνιμη εγκεφαλική βλάβη.

Ένα από τα χειρότερα σενάρια για την κατάσταση της υγείας του Αμπντελάκ Νούρι, επιβεβαιώθηκε πριν από λίγα λεπτά από τον Άγιαξ.

Ο 20χρονος αμυντικός χαφ που είχε χάσει τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια ενός φιλικού κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης στην Αυστρία, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει εντός γηπέδου, βρισκόταν τις τελευταίες μέρες σε μηχανική υποστήριξη, χωρίς πάντως να βρίσκεται σε κίνδυνο η ζωή του, ενώ οι γιατροί είχαν ακολουθήσει την… οδό του τεχνητού κώματος.

Παρ’ όλα αυτά, τα νέα όπως τα γνωστοποίησε ο Άγιαξ είναι δυσάρεστα, αφού μέσω social media κάνει λόγο για σοβαρή και (κυρίως) μόνιμη εγκεφαλική βλάβη, χωρίς να γίνονται γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Είναι χαρακτηριστικό του ενδιαφέροντος που δείχνει ο κόσμος για τον νεαρό Ολλανδό, ότι το site του Άγιαξ έχει πέσει και τη δεδομένη στιγμή με δυσκολία προκύπτουν νεότερες λεπτομέρειες.

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση

X
X