ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

32 000 ημερησίως στον Μπαπέ!

O Κιλιάν Μπαπέ είναι ένας από τους πλέον περιζήτητους παίκτες στο «μεταγραφικό παζάρι», καθώς οι εμφανίσεις του με την Μονακό, προκάλεσαν το έντονο ενδιαφέρον των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων. Ομως το δεδομένο ότι οι Μονεγάσκοι δεν έχουν άμεση ανάγκη από χρήματα, δυσκολεύει την κατάσταση, καθώς ο επίδοξος αγοραστής θα πρέπει να καλύψει πλήρως τις απαιτήσεις τόσο της διοίκησης, όσο και του νεαρού επιθετικού.

Χωρίς αμφιβολία, η Παρί Σεν Ζερμέν, είναι μία από τις ομάδες που έχουν την δυνατότητα να κάνει δικό της το νέο αστέρι του γαλλικού ποδοσφαίρου. Και παραμένει στην διεκδίκηση του από θέση ισχύος, καθώς έχουν γίνει ήδη συναντήσεις του 18χρονου στράικερ με τους διοικούντες την Παρί και τον Ουνάϊ Εμερι.

Η πιό πρόσφατη προσέγγιση έγινε στο τέλος της περασμένης εβδομάδας, όταν ο Ισπανός τεχνικός, συναντήθηκε με τον πατέρα του Μπαπέ, Βιλφριντ, προκειμένου να του παρουσιάσει τα σχέδια του για την νέα αγωνιστική περίοδο. Σχέδια στα οποία, ο Κιλιάν έχει ρόλο πρωταγωνιστή...

Σύμφωνα με την Τhe Sun, η Παρί. Σ.Ζ προσφέρει στον Μπαπέ 226.000 την εβδομάδα (στην Μονακό παίρνει 18.000) ή διαφορετικά 32.000 ευρώ την ημέρα!

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση

Κανείς δεν σταματά την Λιλ

Κανείς δεν σταματά την Λιλ

Ούτε στην έδρα της ουραγού Γκινγκάμπ δε σταμάτησε το νικηφόρο σερί της Λιλ, που επικράτησε 2-0 και συνεχίζει στη δεύτερη ...
24sports team
 |  ΕΥΡΩΠΗ
X