ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Θέλουμε 65 εκατ. ευρώ για τον Λακαζέτ»

Αβέβαιη παραμένει η συμφωνία της Λιόν με την Αρσεναλ για τον Αλεξάντρ Λακαζέτ, όπως υποστήριξε ο πρόεδρος του γαλλικού συλλόγου Ζαν Μισέλ Ολάς, αφού οι «κανονιέρηδες» είναι υποχρεωμένοι να καταβάλουν 65 εκατ. ευρώ.
 
Μετά το «ναυάγιο» της συμφωνίας με την Ατλέτικο Μαδρίτης, λόγω της παράτασης της τιμωρίας της με απαγόρευση μεταγραφών έως τον επόμενο Ιανουάριο, οι Λονδρέζοι προέβαλαν ως φαβορί για την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού.

«Δεν σκοπεύω να προχωρήσω γρήγορα στην πώληση του Αλεξάντρ, επειδή υπάρχει πάντα η προοπτική μεταγραφής του στην Ατλέτικο με ισχύ από τον Ιανουάριο του 2018. Επίσης, ακούω τι έχει να μου πει ο ίδιος ο παίκτης», εξήγησε στην «Equipe» ο πρόεδρος των «λιονέ».

«Είδα τον προπονητή της Αρσεναλ Αρσέν Βενγκέρ στο ματς Γαλλίας – Αγγλίας. Ημουν μαζί με τον γενικό μάνατζερ της Λιόν Ζεράρ Ουγιέ και νομίζω ότι ο Βενγκέρ του είπε ότι μπορεί να υπάρξει ενδιαφέρον για τον Λακαζέτ. Είναι όμως πρόωρη οποιαδήποτε πρόβλεψη. Η Ατλέτικο ήταν έτοιμη να πληρώσει συνολικά 65 εκατ. ευρώ και οι διοικούντες την Αρσεναλ ξέρουν ότι εκεί πρέπει να κινηθούν», κατέληξε.

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση

X
X