ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Υπογράφει στην Παρί ο Πέπε

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας ακόμη σπουδαίας μεταγραφής είναι η Παρί. Οι Γάλλοι εδώ και λίγο καιρό έχουν βάλει στο μάτι ένα πύργο για το κέντρο της άμυνας τους και μάλιστα φαίνεται πως τον έχουν πείσει να φορέσει τα χρώματα τους. Ο λόγος φυσικά για τον Πέπε.

Ο 34ρονος κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, θα μείνει ελεύθερος (χωρίς συμβόλαιο) στο τέλος του μήνα αυτού, μιας και ο Ζιντάν θεωρεί πως ο κύκλος του Πέπε στην Ρέαλ έχει τελειώσει και δεν μπορεί να βοηθήσει περαιτέρω. Σίγουρα ο Πέπε υπήρξε ένα σημαντικό κεφάλαιο για την Ρεάλ αν και στην περασμένη σεζόν αγωνίστηκε μόλις 16 φορές πετυχαίνοντας 2 τέρματα και δίνοντας μια ασίστ.

Σύμφωνα πάντως με τον Γαλλικό, τον Ισπανικό αλλά και τον Αγγλικό τύπο ο Πέπε βρίσκεται στο τελικό στάδιο επαφών με την Παρί και σύντομα ο διεθνής Πορτογάλος θα βάλει την υπογραφή του για διετές συμβόλαιο. Αξίζει να σημειωθεί πως με τη μεταγραφή του Πέπε η Παρί δυναμώνει αρκετά στις εναέριες μονομαχίες, κερδίζει ένα ποδοσφαιριστή που μπορεί να δώσει τη μπάλα μπροστά ενώ με το γνωστό του πάθος ο Πεπε μπορεί να παρασύρει όλη την ομάδα στο να ανεβάσει ρυθμούς.

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση