ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Κατευθείαν για άνοδο ο Τιμούρ

Πιάνει δουλειά στη νέα του ομάδα ο Τιμούρ Κετσπάγια που έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής στην Όρενμπουργκ FC και τόνισε πως θα είναι μια νέα εμπειρία στην καριέρα του.

Ανέλαβες την ομάδα λίγο ξαφνικά. Πώς κατέληξες στην απόφαση σου; «Στη ζωή υπάρχουν αρκετές εκπλήξεις, και αν είναι καλές, ακόμα καλύτερα. Τηλεφώνησα στον πρόεδρο της ομάδας, μου ζήτησε να έρθω να μιλήσουμε για μία πιθανή θέση προπονητή. Συμφώνησα, και αφού συζητήσαμε όλα τα σχετικά, δώσαμε τα χέρια για συμβόλαιο ενός χρόνου».

Ποιες είναι οι δυσκολίες που θα συναντήσεις στην Όρενμπουργκ; «Να πάρουμε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Αμέσως είδα την επιθυμία στα μάτια των διοικούντων την ομάδας. Τώρα μένει να το εφαρμόσουμε. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά η ομάδα είναι έτοιμη να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες».

Δούλεψες σε Κύπρο και Ελλάδα, όπου οι αποστάσεις είναι μικρές. Τώρα αντιμετωπίζεις αποστάσεις που θα χρειάζονται πτήσεις αρκετών ωρών. Πώς το βλέπεις; «Οι δυσκολίες είναι για να ξεπερνιούνται! Αυτό που έχει σημασία είναι η δίψα για επιστροφή στην πρώτη κατηγορία και όλοι θα προσπαθήσουμε γι’ αυτό».

Στην καριέρα σου έχεις κατακτήσει πρωταθλήματα και έφτασες μέχρι και τους Ομίλους του Champions League. Τώρα αγωνίζεσαι στη Β’ Κατηγορία. «Έχεις δίκαιο, πρώτη φορά συμμετέχω σε αυτό το επίπεδο. Δεν υπάρχει κάτι κακό σε αυτό. Θέλω να κερδίσω και εδώ, να κατακτήσω το πρωτάθλημα».

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση

X