ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανατροπή με Έμερι

Τέλος στα σενάρια αποχώρησης του Ισπανού τεχνικού έβαλε ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

Έντονες ήταν οι φήμες τους τελευταίους μήνες, που ήθελαν τον Ουνάι Έμερι να αποχωρεί από τον πάγκο των Παριζιάνων μετά το τέλος της φετινής σεζόν. Η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο της στην Ligue 1, ενώ έμεινε και πάλι εκτός στόχων στο Champions League, έπειτα από την επική ανατροπή της Μπαρτσελόνα.

Όμως, μετά το τέλος του τελικού Κυπέλλου Γαλλίας, όπου η Παρί Σεν Ζερμέν κατέκτησε το τρόπαιο, ο πρόεδρος της ομάδας, Νασέρ Αλ Κελαϊφί ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει σκέψη για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και ο Ουνάι Έμερι θα παραμείνει στο πόστο του.

«Την επόμενη σεζόν θα αλλάξουμε κάποια πράγματα αλλά προς το παρόν ας πανηγυρίσουμε. Θέλω να πω κάτι σημαντικό. Ο προπονητής θα παραμείνει, είμαι 200% βέβαιος. Όλοι μιλούν στην τηλεόραση και τις εφημερίδες και λένε ότι θα πάρουμε τον Χ, τον Ψ και τον Ζ προπονητή, ωστόσο ο Έμερι θέλει να παραμείνει. Θέλει να συνεχίσει να δουλεύει για εμάς, είναι χαρούμενος με εμάς αλλά και εμείς με αυτόν. Η επόμενη σεζόν θα είναι καλύτερη», ήταν τα λόγια του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση

X
X