ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ανοησίες όσα λένε για Τζιόλη»

Κατηγορηματικά διέψευσε ο προπονητής της Ρέιντζερς, Πέδρο Καϊσίνια, τα περί ενδιαφέροντος για τον Αλέξανδρο Τζιόλη, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στον Παναθηναϊκό.

Τέλος στις φήμες περί ενδιαφέροντος της Ρέιντζερς για τον Αλέξανδρο Τζιόλη έβαλε ο Πέδρο Καϊσίνια. Ο Πορτογάλος άλλοτε βοηθός προπονητής του Παναθηναϊκού, που είχε συνεργαστεί στους «πράσινους» με τον διεθνή μέσο της Χαρτς, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνον, αλλά διέψευσε τα σενάρια.

«Είναι καλός φίλος μου. Δουλέψαμε μαζί πριν από 10 χρόνια στον Παναθηναϊκό αλλά σε ότι αφορά τα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Ρέιντζερς θα έλεγα πως πρόκειται για ανοησίες», ανέφερε αρχικά ο 46χρονος κόουτς και πρόσθεσε:

«Ο Αλέξανδρος είναι ένα φανταστικό παιδί. Μετά τον Παναθηναϊκό μεταπήδησε στην Βέρντερ και τα πήγε περίφημα. Έχει μια σπουδαία καριέρα αυτό μπορώ να πω. Είναι καλός φίλος γιατί είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τους παίκτες όσο ήμουν ασίσταντ στον Παναθηναϊκό. Όταν οι παίκτες τα δίνουν όλα για σένα, τότε δημιουργείς καλές σχέσεις».

www.sport-fm.gr 

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση

X
X