ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αποφασισμένος για επιστροφή

Την ελπίδα να επιστρέψει στην Premier League εξέφρασε ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο οποίος αποκάλυψε πως υπήρξαν επαφές με την Σάντερλαντ του Ντέιβιντ Μόγιες. 

Το λέει… η καρδούλα του. Ο 36χρονος σήμερα Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ δηλώνει αποφασισμένος να επιστρέψει στην Αγγλία και να αγωνιστεί ξανά για κάποια ομάδα της Premier League. 

Παράλληλα, ο Βούλγαρος επιθετικός αποκάλυψε πως υπήρξαν συζητήσεις με την Σάντερλαντ, όμως στο τέλος πήραν αρνητική τροπή οι διαπραγματεύσεις με την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες. 

«Θέλω να παίξω. Είχα συζητήσεις με διάφορους ανθρώπους στο Σάντερλαντ. Στο τέλος τίποτα δεν έγινε. Είμαι σε καλή κατάσταση, το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου. Ψάχνω ακόμα ομάδα να αγωνιστώ», δήλωσε ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε: 

«Σε αυτό το επίπεδο της ζωής μου σκέφτομαι μόνο το ποδόσφαιρο. Θέλω να παίξω για λίγο καιρό ακόμα. Ένα παιχνίδι, ένα ακόμα χρόνο. Μου αρέσει η συναναστροφή με συμπαίκτες, το ποδόσφαιρο και τον αγωνιστικό χώρο, με τους οπαδούς. Είναι αυτό ακριβώς που θέλω».

 

Πηγή:sport-fm.gr

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση