ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Για το μπαμ με Φάμπρεγκας!

Μεταγραφή αεροδρομίου -και… βάλε- προσπαθεί να πραγματοποιήσει η Μπεσίκτας! Όπως γράφουν οι Τούρκοι, ο πρόεδρός της, Φικρέτ Ορμάν, είναι στο Λονδίνο, για να κλείσει τη μεταγραφή του Σεσκ Φάμπρεγκας! 

Να αποδείξει πως, πλέον, σούπερ σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου πείθονται να «μετακομίσουν» σε υποδεέστερα πρωταθλήματα, ακόμη και πριν κλείσουν τα πρώτα… άντα, προσπαθεί η Μπεσίκτας! 

Όπως αποκαλύπτει η τουρκική εφημερίδα ''Aksam'', η πρώην αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, όχι απλά έχει βάλει στο «στόχαστρό» της τον Σεσκ Φάμπρεγκας, αλλά ο πρόεδρος της, Φικρέτ Ορμάν, ταξίδεψε στο Λονδίνο, για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του Ισπανού μέσου από την Τσέλσι! 

Ο 29χρονος θεωρείται βέβαιο πως θα αποχωρήσει από τους «μπλε» το καλοκαίρι, παρότι το συμβόλαιό του λήγει το 2019 και φέρεται να είναι εξαιρετικά δελεασμένος από το… χρυσάφι των «αετών». 

Οι τελευταίοι, πάντως, όπως τονίζεται στο ίδιο δημοσίευμα, έχουν βασικό «αντίπαλο» για τη μεταγραφή τη Μίλαν, αλλά και δύο απίστευτες εναλλακτικές, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η περίπτωση του Φάμπρεγκας: Τους Ρανταμέλ Φαλκάο και Μεσούτ Εζίλ!

 

Πηγή:sport-fm.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση