ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Μαρσέιγ ρίχνει «δίχτυα» στην Αγγλία

Το χρήμα… ρέει άφθονο στην Μαρσέιγ, με τον Αμερικανό ιδιοκτήτη της ομάδας, Φρανκ Μακόρτ να έχει –σύμφωνα με την L’equipe- μεγάλα σχέδια για το καλοκαίρι.

Μετά τους Παγέ και Εβρά, οι οποίοι αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο από Γουέστ Χαμ και Γιουβέντους αντίστοιχα, οι Μασσαλοί ετοιμάζονται για την προσεχή μεταγραφική περίοδο βάζοντας ψηλά τον πήχη και κοιτάζοντας προς… Αγγλία μεριά.

Με το μπάτζετ να ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια ευρώ, ο Ολιβιέ Ζιρού της Άρσεναλ αποτελεί τον Νο1 στόχο της Μαρσέιγ για την επίθεση, την ώρα που εξετάζεται και ο συμπαίκτης του στους «κανονιέρηδες», Λορέν Κοσιελνί για το κέντρο της άμυνας. Πέρα απ’ τους δύο ποδοσφαιριστές των Λονδρέζων, στα υπ’ όψιν των ανθρώπων της Μαρσέιγ βρίσκονται και οι Μούσα Σισοκό της Τότεναμ και Γιοάν Καμπάιγ της Κρίσταλ Πάλας.

Είναι σαφές λοιπόν πως, εάν δίπλα στις ήδη δυνατές Μονακό και Παρί Σεν Ζερμέν προστεθούν και η φετινή έκπληξη Νις, η αναγεννημένη Λιόν, αλλά και η ενισχυμένη Μαρσέιγ, η Ligue 1 της σεζόν 2017/18 προβλέπεται κάτι παραπάνω από συναρπαστική!

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση