ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ντεουλοφέου και instant replay ξέραναν τη Γαλλία

Ιστορικό αποδείχθηκε το φιλικό ματς ανάμεσα στη Γαλλία και την Ισπανία, αφού εφαρμόσθηκε το instant replay και για πρώτη φορά δεν καταλογίστηκε γκολ μέσω της τεχνολογίας με κερδισμένη τη «φούρια ρόχα», που επικράτησε 2-0 των «τρικολόρ» στο Παρίσι.

Έπειτα από ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις που οι δύο ομάδες είχαν από μία πραγματικά σπουδαία ευκαιρία, η Γαλλία είδε να φτάνει στο γκολ μόλις στο 48' με σκόρερ τον Αντουάν Γκριεζμάν. Ωστόσο, η χαρά των γηπεδούχων κράτησε για πολύ λίγα δευτερόλεπτα, αφού έπειτα από την εξέταση του instant replay, το γκολ δεν μέτρησε ποτέ, αφού ο Κουρζάβα ήταν εκτεθειμένος στην αρχή της φάσης.

Από την άλλη μεριά, η Ισπανία παίζοντας με πολλούς βασικούς, έδειχνε να μην καίγεται και ιδιαίτερα για να διεκδικήσει το παιχνίδι, μέχρι που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Ντεουλοφέου στο 67'. Ο νεαρός άσος της Μίλαν που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στους «ροσονέρι» από τη Μίλαν στο αμέσως επόμενο λεπτό κέρδισε το πέναλτι από ανατροπή του Κοσιελνί. Την ευθύνη της εκτέλεσης ανέλαβε ο Σίλβα που άνοιξε το σκορ, πετυχαίνοντας παράλληλα το 30ό γκολ της καριέρας του με τη φανέλα της Ισπανίας.

Το... κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 77' ο Ντεουλοφέου που έγινε έτσι και ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, όταν με ένα απλό πλασέ νίκησε εξ επαφής τον Γιορίς από την ασίστ του Ζόρντι Άλμπα. Αξίζει να σημειωθεί ότι και σε αυτή τη φάση έγινε χρήση του instant replay, αφού είχε δοθεί αρχικά οφσάιντ, αλλά διαπιστώθηκε ότι ο Καταλανός άσος άρχισε καλυπτόμενος την προσπάθειά του για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

ΓΑΛΛΙΑ: Γιορίς, Κοσιελνί, Ουμτιτί, Ζαλέ, Κουρζαβά, Ραμπιό (46’ Μπακαγιόκο), Καντέ, Τολισό (80’ Λεμάρ), Γκαμεϊρό (80’ Ντεμπελέ), Μπαπέ (65’ Ζιρού), Γκριζμάν

ΙΣΠΑΝΙΑ: Ντε Χέα, Ράμος, Καρβαχάλ, Άλμπα (86’ Νάτσο), Πικέ, Μπούσκετς, Κόκε (74’ Αντέρ), Ίσκο (52’ Τιάγκο), Ινιέστα (52’ Σίλβα), Πέδρο (67’ Ντεουλοφέου), Μοράτα (84’ Άσπας)

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση