ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σπουδαία φιλική νίκη για Ιταλία (vid)

Όλο τα μέλλον μπροστά της έχει αυτή η Εθνική Ιταλίας. Η «Σκουάντρα Ατζούρα» πλήρως ανανεωμένη και με έναν Τζίτζιο Ντοναρούμα, να γράφει ιστορία, κέρδισε με 2-1 μέσα στην Ολλανδία σε φιλικό ματς.

Μόλις στο 10’, μετά από σουτ του Ντεπάι, η μπάλα κόντραρε σε πολλά πόδια με τελευταίο αυτό τυ Ρομανιόλι που χρεώθηκε και το αυτογκόλ. Με τη σέντρα όμως, η άμυνα της Ολλανδίας δεν έδιωξε σωστά και ο Έντερ με μονοκόμματο σουτ από το ύψος της περιοχής, έκανε το 1-1. Στο 27’ μετά από κόρνερ ο Μάρτινς Ίντι πήρε την κεφαλιά αλλά σημάδεψε το δοκάρι των Ιταλών και στο 32’ μετά από κόρνερ του Βεράτι, ο Παρόλο πήρε την κεφαλιά, ο Ζουτ απέκρουσε αλλά ο Μπονούτσι με σουτ από κοντά έκανε το 1-2.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Ζουτ, Μάρτινς Ίντι, Λενς, Χουντ, Τετέ, Βαϊνάλντουμ (77’ Σπινάτσολα), Κλάασεν (83’ Σνάιντερ), Στρούτμαν (46’ Βιλένα), Πρόουμς (88’ Μπεργκχάις), Ντεπάι, Μπλιντ (83’ Φιεργκέφερ)

ΙΤΑΛΙΑ: Ντοναρούμα, Μπονούτσι, Νταρμιάν (88’ Ντ’Αμπρόζιο), Τζαπακόστα, Ρομανιόλι, Βεράτι, Ντε Ρόσι )37’ Γκαλιαρντίνι), Ρουγκάνι, Βεράτι (90+1’ Βέρντι), Παρόλο, Έντερ (69’ Πετάνια), Ιμόμπιλε (53’ Μπελότι)

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση

X
X