ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

H Σουηδία χάλασε τη γιορτή του Κριστιάνο!

Έκλεισε το… σπίτι του Κριστιάνο Ρονάλντο η Σουηδία! Στο ματς που έγινε στην γενέτειρα του Πορτογάλου σούπερ σταρ, η παρέα των Γιόχανσον-Χουλτ (που έπαιξαν σε όλο το ματς) έφυγαν με το διπλό από την Μαδέιρα (2-3).

Ο Κρ. Ρονάλντο είχε έναν λόγο παραπάνω για να πέσουν όλα τα φώτα της δημοσιότητας ξανά πάνω του. Το ματς γινόταν στην περιοχή του και ο ίδιος φρόντισε να δώσει στους… δικούς του ανθρώπους μια χαρά παραπάνω. Μετά από σέντρα του Μάρτινς, ο σούπερ σταρ της Ρεάλ δεν δυσκολεύτηκε με κοντινό πλασέ να ανοίξει το σκορ και ένα τέταρτο αργότερα ο Γκράνκβιστ με αυτογκόλ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους Πορτογάλους.

Το δεύτερο μέρος, όμως, δεν κύλησε όπως θα φανταζόταν ο Κριστιάνο. Η παρέα των Γιόχανσον-Χουλτ με αντεπίθεση διαρκείας έφτασε στην ανατροπή και… πίκρανε τους Πορτογάλους. Ο Κλάεσον με δύο τέρματα σε ένα εικοσάλεπτο (57’, 76’) ισοφάρισε το σκορ και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κανσέλο μετά από σέντρα του Χουλτ έστειλε άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2. Ο Μπεργκ αγωνίστηκε για κάτι παραπάνω από πέντε λεπτά, μπαίνοντας αλλαγή στο 87ο λεπτό.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Μαραφόνα, Ζοάο Κανσέλο, Μπρούνο Άλβες, Νέτο, Ελιζέου (46' Νέλσον Σεμέντο), Ντανίλο Περέιρα (46' Ουίλιαν Καρβάλιο), Ζοάο Μοουτίνιο (46' Πίζι), Ρενάτο Σάντσες, Ζέλσον Μαρτίνς (79' Άντρέ Γκόμες), Μπερνάρντο Σίλβα (46' Έντερ), Κριστιάνο Ρονάλντο (58' Κουαρέσμα).

ΣΟΥΗΔΙΑ: Γιόνσον, Κραφτ (70' Λούστιγκ), Γκράνκβιστ (46' Γιάνσον), Χελάντερ (90' Χίλιεμαρκ), Χουλτ, Σεμπάστιαν Λάρσον (67' Ντουρμάζ), Γιόχανσον, Κλάεσον, Σαμ Λάρσον, Νίμαν (87' Μπεργκ), Τέλιν.

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση