ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

O Bεράτι απειλεί με μήνυση

Με μήνυση απειλεί την «L' Equipe» ο Μάρκο Βεράτι για το ρεπορτάζ που ανέφερε ότι ξενύχτησε σε πάρτι με την διάσημη τραγουδίστρια Ριάνα, μερικές ώρες πριν από το ταξίδι της Παρί Σεν Ζερμέν για τη Βαρκελώνη.

Το δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας, δύο ημέρες μετά τον αποκλεισμό των Γάλλων από τη Μπαρτσελόνα, έγραφε ότι τόσο ο 24χρονος Ιταλός μέσος όσο και ο Μπλεζ Ματουιντί ήταν παρόντες σε πάρτι που διοργάνωσε γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών με επίσημη προσκεκλημένη την διάσημη τραγουδίστρια και ξενύχτησαν μέχρι το πρωί.

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι οι δύο ποδοσφαιριστές ήταν παρόντες και στην εκδήλωση, αλλά και στο πάρτι που ακολούθησε αποχορώντας για τα σπίτια τους σε αρκετά... προχωρημένη ώρα.

«Ο Μάρκο είναι έξαλλος και έχουν γραφτεί απίστευτα τρελά πράγματα που ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα έχουν. Ζητούμε και αξιώνουμε αποκατάσταση της αλήθειας και αν αυτό δεν συμβεί δικαστήριο θα διευθετήσει το θέμα της αποζημίωσης για το πλήγμα στη δημόσια εικόνα του ποδοσφαιριστή» ανέφερε ο μάνατζερ του Βεράτι, Ντονάτο Ντι Κάμπλι.

Προηγουμένως, η ίδια η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν είχε ζητήσει από την εφημερίδα να ανασκευάσει.

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση

X
X