ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Όρθια» η Ρέιντζερς στο Old Firm (video)

Ήταν πραγματικό ντέρμπι. Σέλτικ και Ρέιντζερς ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο τρίτο Old Firm, με τους «προτεστάντες» να ισοφαρίζουν στο 87’ και να παίρνουν τον πρώτο φετινό βαθμό απέναντι στους «καθολικούς». 

Χωρίς νικητή έληξε το τρίτο φετινό «Old Firm» στην σκοτζέσικη Premiership. Σέλτικ και Ρέιντζερς ήρθαν ισόπαλες 1-1 σε ένα ντέρμπι από τα παλιά… Οι «καθολικοί», που μετρούσαν δύο νίκες φέτος και τέσσερις στα τελευταία πέντε μεταξύ τους παιχνίδια για το πρωτάθλημα, είχαν την πρώτη τους απώλεια, καθώς ίσχυσε ο νόμος του ποδοσφαίρου. Προηγήθηκαν στο 35’ με τον Άρμστρονγκ και αφού έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να «καθαρίσουν» το ματς, είδαν τον Χιλ στο 87’ να ισοφαρίζει για τους «προτεστάντες», διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. 

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι και προσπάθησαν -ανεπιτυχώς πάντως- να αιφνιδιάσουν την αντίπαλό τους στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά. Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήταν για τους γηπεδούχους με τον Ντεμπελέ, ενώ έξι λεπτά αργότερα, οι Ρέιντζερς «απάντησαν» με τον Γουάγκχορν, ο οποίος νικήθηκε στο τετ-α-τετ με τον Γκόρντον. Στο 32’ η Σέλτικ έφτασε με αξιώσεις κοντά στο γκολ και τρία λεπτά αργότερα κατάφερε να ανοίξει το σκορ με συρτό σουτ του Άρμστρονγκ έξω από την περιοχή. 

Το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν ίδιο με αυτό του πρώτου, με τους παίκτες της Ρέιντζερς να κλείνουν καλά τους χώρους και να μην αφήνουν τους αντιπάλους τους να γίνουν απειλητικοί. Το κατάφεραν στο 56’ και στο 58’ με Άρμστρονγκ και Ντεμπελέ αντίστοιχα, ωστόσο, το δεύτερο γκολ δεν μπήκε. Οι γηπεδούχοι είχαν την εδαφική υπεροχή και την κατοχή της μπάλας και στο 68’ έχασαν άλλη μια ευκαιρία με τον Άρμστρονγκ να διπλασιάσουν τα τέρματά τους. 

Στο 71’, ήρθε η πρώτη προειδοποίηση από πλευράς φιλοξενούμενων με τον Μίλερ και η δεύτερη ήρθε δέκα λεπτά αργότερα με τον Χολτ. Στο 85’ ο Ντεμπελέ έχασε άλλη μια μεγάλη ευκαιρία για την Σέλτικ, προκειμένου να «κλειδώσει» τη νίκη και στο 87’ ήρθε η τιμωρία. Ο Χιλ με κοντινό πλασέ μετά από απόκρουση του Γκόρντον σε σουτ του Χάιντμπαν, «έγραψε» το τελικό 1-1. 

 

Πηγή:sport-fm.gr

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση

X
X