ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γονάτισε τη Γαλατά η Μπεσίκτας!

Μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου έκανε η -αντίπαλος του Ολυμπιακού- Μπεσίκτας, που σκόραρε σε μία από τις λιγοστές της φάσεις με τον Ταλίσκα και έφυγε με το διπλό από την έδρα της Γαλατά(0-1). 

Ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος ήρθε η -αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League- Μπεσίκτας. Οι «αετοί» πήραν σπουδαίο διπλό μέσα στην έδρα της Γαλατασαράι (0-1) με γκολ-φάουλ του Ταλίσκα, που κόντραρε και άλλαξε πορεία, ξεγελώντας τον Μουσλέρα. 

H Γαλατά είχε εξ αρχής τον έλεγχο του ματς, αλλά δυσκολευόταν να απειλήσει την εστία της Μπεσίκτας. Ποντόλσκι και Μπρουμά προσπαθούσαν να δημιουργήσουν κινδύνους στην εστία του Φαμπρίτσιο, με τους φιλοξενούμενους να αρκούνται σε αμυντικό ρόλο και να βγάζουν σχετικά εύκολα το ημίχρονο. Ωστόσο, με την αρχή της επανάληψης, ο Ταλίσκα με εκτέλεση φάουλ από πλάγια που κόντραρε στο τείχος, ξεγέλασε τον Μουσλέρα και έδωσε το προβάδισμα στη Μπεσίκτας. 

Ο Ιγκόρ Τούντορ πέρασε στο ματς τους Τσιγκερσί, Ντερντιγιόκ και Γκάρι Ροντρίγκες, ωστόσο τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε. Μάλιστα, στο 82ο λεπτό ο Ποντόλσκι είχε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει αλλά το σουτ που επιχείρησε από το ύψος του πέναλτι, όντας ολομόναχος, πέρασε ψηλά άουτ με τον Γερμανό να σπαταλά την καλύτερη ευκαιρία της ομάδας του στο παιχνίδι. 

 

Πηγή:sport-fm.gr

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση

X
X