ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λίβερπουλ, Μίλαν και Ρόμα για Χεσέ

Ο Χεσέ δεν υπολογίζεται από τον Ουνάι Έμερι στην Παρί Σεν Ζερμέν και τρεις ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Λίβερπουλ, Ρόμα και Μίλαν φέρονται να έχουν έρθει σε επαφή με τη διοίκηση του γαλλικού συλλόγου, ώστε να αποκτήσουν τον 23χρονο Ισπανό επιθετικό, ο οποίος αποχώρησε από τη Ρεάλ το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στη Γαλλία.

Η αποχώρηση του Χεσέ από την Παρί αναμένεται να πραγματοποιηθεί κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, καθώς ο παίκτης είναι εκτός των πλάνων του Έμερι.

Τις προηγούμενες ημέρες, δημοσιεύματα στην Ισπανία ανέφεραν ότι η Λας Πάλμας ήταν πολύ κοντά στην απόκτηση του πρώην άσου των Μαδριλένων, ωστόσο δεν αποκλείεται τελικά ο Χεσέ να συνεχίσει την καριέρα του είτε στην Αγγλία είτε στην Ιταλία.

Νεότερα ρεπορτάζ κάνουν λόγο για προτάσεις της Λίβερπουλ, της Μίλαν και της Ρόμα για την απόκτησή του. Και οι τρεις ομάδες, σε αντίθεση με τη Λας Πάλμας, μπορούν να καλύψουν τις υψηλές οικονομικές απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή, που ανέρχονται σε τρία εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση