ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Χίλια ευρώ για κάθε παραπανίσιο κιλό!

Ένα ευρώ για κάθε γραμμάριο που θα παχύνουν την περίοδο της άδειας των Χριστουγέννων θα κληθούν να πληρώσουν οι παίκτες της Μονπελιέ μετά από απόφαση του προπονητή της ομάδας.

Είθισται τις μέρες των εορτών οι άνθρωποι να τρώνε λίγο παραπάνω, με τις λεγόμενες «υπερβολές» να είναι μέσα στο πρόγραμμα. Από το «έθιμο» δεν θα μπορούσαν να απέχουν και οι ποδοσφαιριστές, που την περίοδο των εορτών παίρνουν άδεια προκειμένου να περάσουν ώρες χαλάρωσης με τις οικογένειές τους, με εξαίρεση το πρωτάθλημα της Πρέμιερ εκεί όπου η δράση συνεχίζεται παραδοσιακά με αμείωτους ρυθμούς.

Τα παντελόνια «ξαφνικά» στενεύουν, οι ζώνες χαλαρώνουν. Όχι όμως για όλους! Κάποιοι θα περάσουν τις ημέρες αυτές με τον φόβο της ζυγαριάς. Ο προπονητής της Μονπελιέ Φρεντερίκ Χαντζ αποφάσισε κάθε ποδοσφαιριστής να καταβάλει ένα ευρώ για κάθε επιπλέον γραμμάριο που θα πάρει τις ημέρες αυτές, κάτι που σημαίνει χίλια ευρώ ανά κιλό, σε μία προσπάθεια να κάνει τους παίκτες του να μην παρεκτραπούν όσον αφορά το φαγητό.

Η γαλλική ομάδα βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας της Ligue 1 (11η θέση) με 22 βαθμούς μετά το τέλος του πρώτου γύρου απέχοντας μόλις τρεις από τη ζώνη του υποβιβασμού, με την «μάχη» της παραμονής να αναμένεται σκληρή στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση

Κανείς δεν σταματά την Λιλ

Κανείς δεν σταματά την Λιλ

Ούτε στην έδρα της ουραγού Γκινγκάμπ δε σταμάτησε το νικηφόρο σερί της Λιλ, που επικράτησε 2-0 και συνεχίζει στη δεύτερη ...
24sports team
 |  ΕΥΡΩΠΗ
X