ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διέρρευσε ο νικητής της «Χρυσής Μπάλας»

Το γαλλικό περιοδικό «France Football» θα ανακοινώσει απόψε τον νικητή της «Χρυσής Μπάλας» για το 2016, αλλά όλοι γνωρίζουν πια τον νικητή...

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος θα αναδειχθεί κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο για τέταρτη φορά στην καριέρα του μειώνοντας έτσι το σχετικό... σκορ σε κατάκτηση της «Χρυσής Μπάλας» σε 5-4 σε αυτό το «παιχνίδι» με τον Λιονέλ Μέσι.

Νωρίς το πρωί της Δευτέρας (12/12) διέρρευσε στο διαδίκτυο το εξώφυλλο του ειδικού τεύχους του «France Football» το οποίο είναι αφιερωμένο στον φετινό νικητή.

Στο πρωτοσέλιδο ποζάρει ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης κρατώντας το πολύτιμο βραβείο, το οποίο κέρδισε χάρη στην καταπληκτική σεζόν που έκανε όχι μόνο με τη «βασίλισσα», αλλά και με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας.

Ο Ρονάλντο αναδείχθηκε τον περασμένο Μάιο πρωταθλητής Ευρώπης με τους Μαδριλένους και μερικές εβδομάδες αργότερα, ως αρχηγός, σήκωσε και το EURO στα γήπεδα της Γαλλίας.

Στο εξώφυλλο υπάρχει, επίσης, και ατάκα του Αντουάν Γκριεζμάν, ο οποίος δηλώνει: «Τερμάτισα πίσω από δύο τέρατα». Αυτό σημαίνει ότι ο Γάλλος ήταν τρίτος στην σχετική ψηφοφορία με τον Μέσι, ο οποίος πήρε το νταμπλ στην Ισπανία και έχασε στον τελικό του Κόπα Αμέρικα με την Αργεντινή, να βρίσκεται στην δεύτερη θέση.

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση

X
X