ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πιστοί στον Μέσσι-α!

Η «χρυσή μπάλα» των αναγνωστών του 24sports.

Όταν ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι από το περιοδικό «France Football» για τη «χρυσή μπάλα» 2016, θελήσαμε να σας βάλουμε στο παιχνίδι καλώντας σας να ψηφίσετε το κατά της γνώμη σας κορυφαίο ποδοσφαιριστή παγκοσμίως για το 2016.

Σας δώσαμε έξι επιλογές που συμφωνήσαμε πως ξεχώρισαν μέσα στη σεζόν: Μέσσι, Κριστιάνο, Σουάρες, Μπέιλ, Γκριεζμάν και Νειμάρ.

Μέσα σε ενάμιση μήνα που «έτρεξε» η δημοσκόπηση η συμμετοχή σας ήταν μαζική αφού φτάσαμε σε αριθμό 5344 ψήφων. Νούμερο που κάνει αρκετά αξιόπιστο το δείγμα.

Το αποτέλεσμα, δείχνει πως παραμένετε πιστοί στον Μέσσι παρά το γεγονός πως  φαβορί φέτος θεωρείται ο δις πρωταθλητής Ευρώπης Κριστιάνο. Ο Αργεντινός σταρ της Μπαρσελόνα, που πήρε το νταμπλ μέσα στο 2016, συγκέντρωσε 37.43% των ψήφων ή 2000 σε απόλυτο αριθμό. Σημαντικό στατιστικό πως ο Λίο έπαιρνε από εσάς κατά μέσο όρο 50 ψήφους την ημέρα!

Δεύτερος στις προτιμήσεις σας ο Κριστιάνο Ρονάλτο με 27.69% ή 1480 ψήφους, με τη διαφορά να είναι αισθητή όμως και η χρονιά που έκανε ο Πορτογάλος είναι πολύ ψηλά στην εκτίμηση των αναγνωστών μας.

Αρκετά πιο πίσω οι υπόλοιποι, με τον πρώτο σκόρερ της Ευρώπης Λουίζ Σουάρες να έρχεται τρίτος με 11.66% ή 623 ψήφους. Με μικρή διαφορά τέταρτος ο μεγάλος σταρ της Ατλέτικο Αντουάν Γκριεζμάν με 11.25% ή 601 ψήφους και ακολουθούν οι Μπέιλ με 4.06% (217 ψήφοι) και Νειμάρ με 3.24% (173 ψήφοι). Υπήρχε δε και ένα ποσοστό 4.65% (250 ψήφοι) που θεωρούν πως ο κορυφαίος είναι κάποιος άλλος, πέραν των επιλογών που δώσαμε.

Δε ξέρουμε αν όσοι ψήφισαν στο «France Football» θα ικανοποιήσουν την επιθυμία σας, αλλά εμείς σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας. Σας καλούμε δε να αναδείξετε και τον κορυφαίο του δικού μας πρωταθλήματος στη νέα δημοσκόπηση που ήδη «τρέχει» στην κεντρική σελίδα και αυτές των ομάδων.

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση