ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τι έκανες ρε Γκατούζο;

Την ώρα που η Πίζα ταλαιπωρείται από δισεπίλυτα διοικητικά και οικονομικά προβλήματα, η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο «πετάει» στον αγωνιστικό χώρο.

Έξω το χάος, μέσα στα γήπεδα το θαύμα! Το απόγευμα του Σαββάτου, η Πίζα επικράτησε 2-1 της Άσκολι, βρίσκεται στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος, ενώ ο Ιταλός τεχνικός εξακολουθεί να επιμένει ότι βασικός στόχος τη φετινή σεζόν είναι η παραμονή στη Serie B.

Ωστόσο όσα συνέβησαν μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης είναι πραγματικά φοβερά. Η ομάδα είναι υποχρεωμένη να δίνει τους εντός έδρας αγώνες της χωρίς οπαδούς, καθώς η διοίκηση δεν έίχε τα χρήματα για να γίνει ηα ανγκαία ανακαίνιση στο στάδιο «Romeo Anconetani», οι εξέψδρες του οποίου δεν μπορούν να φιλοξενήσουν θεατές.

Μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Άσκολι, ο Γκατούζο και οι παίκτες του ανέβηκαν στην εξέψδρα των οργανωμένων οπαδών και έφτασαν μέχρι την κορυφή για να χαιρετήσουν τους περίπου 3.000 οπαδούς που ήταν έξω από το γήπεδο και προσπαθούσαν να στηρίξουν την ομάδα έστω και με αυτόν τον τρόπο.

«Δεν είχα σκεφτεί ποτέ όμως ότι το 2016 θα βίωνα μία τέτοια κατάσταση με αυτή τη γοητεία. Είναι πράγματα που αποτελούν μέρος ενός ποδοσφαίρου που δεν έχει υπάρχει πια, που υπήρχε πριν από 30-40 χρόνια.  Εγώ είμαι ρομαντικός, ίσως γεννήθηκα σε λάθος εποχή, αυτά τα πράγματα με συγκινούν, μου αρέσουν και με κάνουν να πιστεύουν σε κάτι όμορφο, μου επιτρέπουν να ζω ένα όνειρο. Όταν ανεβήκαμε ψηλά στην εξέδρα, έκανα λίγο στην άκρη και έμεινα συγκινημένος βλέποντας τον κόσμο να χειροκροτεί την ομάδα μας» είπε ο Ιταλός τεχνικός.

Πηγή: sdna.gr

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση

X
X