ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πρωτοποριακή εμπορική συμφωνία για την Παρί

Η Παρί Σεν Ζερμέν προχώρησε σε εμπορική συμφωνία με την ταξιδιωτική εταιρεία Isilines, η οποία θα πραγματοποιεί ταξίδια σε εσωτερικό και εξωτερικό, δίνοντας την δυνατότητα στους φίλους της ομάδας να παρακολουθήσουν εκτός έδρας παιχνίδια!

Μία χορηγία, που επίκεντρο έχει τους φίλους της, εξασφάλισε η Παρί Σεν Ζερμέν. Οι νταμπλούχοι Γαλλίας έδωσαν τα χέρια με την ταξιδιωτική εταιρεία Isilines, η οποία θα παρέχει τις υπηρεσίες της σε κάθε φίλο της Παριζιάνικης ομάδας.

Στόχος της εταιρείας είναι να διοργανώνει ταξίδια, σε εσωτερικό αλλά και εξωτερικό, με το πακέτο να προσφέρει και εισιτήρια για τους εκτός έδρας αγώνες που θα δίνει η Παρί, είτε για το πρωτάθλημα Γαλλίας, είτε για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο όμιλος Transdev, στον οποίο ανήκει η Γαλλική εταιρεία, θα διαφημίζεται στο Παρκ ντε Πρενς, έδρα του συλλόγου.

"Είμαστε ευτυχισμένοι που καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας την Isilines, αλλά και την Transdev. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε, έτσι ώστε να παρέχουμε στους φίλους μας την καλύτερη εμπειρία ταξιδιού, σε Γαλλία αλλά και το εξωτερικό", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Φρεντερίκ Λονγκίπ, γενικός διευθυντής της ομάδας.

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση