ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το μεγάλο ντέρμπι και η υπόλοιπη δράση

Το Μάντσεστερ ετοιμάζεται για ντέρμπι της πόλης, μεταξύ της Γιουνάιτεντ και της Σίτι στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.

«Κόκκινοι διάβολοι» και «πολίτες» συγκατοικούν στην κορυφή της βαθμολογίας με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, μαζί με την Τσέλσι. Εκτός από τους βαθμούς, το γόητρο μετράει αρκετά στο ντέρμπι του Μάντσεστερ. Επίσης, αρκετό ενδιαφέρον συγκεντρώνει και η «μάχη» στους πάγκους, όπου ο Ζοσέ Μουρίνιο της Γιουνάιτεντ θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Πεπ Γκουαρντιόλα της Σίτι.

Την 4η διαδοχική νίκη της, με την οποία θα διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας, θα επιδιώξει η Τσέλσι. Οι «μπλε» φιλοξενούνται στο «Λίμπερτι» από τη Σουόνσι.

Αρκετά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση αναμένεται να γίνει στο «Ανφιλντ», εκεί όπου η Λίβεπουλ φιλοξενεί την πρωταθλήτρια Αγγλίας, Λέστερ.

Η Αρσεναλ υποδέχεται στο «Εμιρεϊτς» τη Σαουθάμπτον και θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, έτσι ώστε να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την κορυφή.

Επικίνδυνη έξοδο στο «Μπριτάνια» περιλαμβάνει το πρόγραμμα για την Τότεναμ με αντίπαλο τη Στόουκ.

Σήμερα
14:30 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μάντσεστερ Σίτι
17:00 Γουέστ Χαμ-Γουότφορντ
17:00 Μίντλεσμπρο-Κρίσταλ Πάλας
17:00 Μπέρνλι-Χαλ
17:00 Μπόρνμουθ-Γουέστ Μπρομ
17:00 Στόουκ-Τότεναμ
17:00 Αρσεναλ-Σαουθάμπτον
19:30 Λίβερπουλ-Λέστερ
Αύριο
18:00 Σουόνσι-Τσέλσι
Μεθαύριο
22:00 Σάντερλαντ-Εβερτον

Ισπανία
Εύκολες αποστολές περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Λα Λίγκα για Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίες συγκατοικούν στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τη Λας Πάλμας. Οι «μπλαουγκράνα» φιλοξενούν στο «Καμπ Νόου» τη νεοφώτιστη στη Λα Λίγκα, Αλαβές. Οι «μπλάνκος» από την πλευρά τους υποδέχονται στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» την επίσης νεοφώτιστη στη Λα Λίγκα, Οσασούνα.

Θέλτα και Ατλέτικο Μαδρίτης διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους στο «Μπαλαΐντος». Οι «ροχιμπλάνκος» θα επιδιώξουν την πρώτη τους φετινή νίκη στο πρωτάθλημα μετά τις δύο ισοπαλίες. Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει η Σεβίλλη, η οποία υποδέχεται στο «Ραμόν Σάντσες Πιθχουάν» τη Λας Πάλμας.

Χθες
Σοσιεδάδ-Εσπανιόλ 1-1

Σήμερα
14:00 Θέλτα-Ατλέτικο Μαδρίτης
17:00 Ρεάλ Μαδρίτης-Οσασούνα
19:15 Μάλαγα-Βιγιαρεάλ
19:15 Σεβίλλη-Λας Πάλμας
21:30 Μπαρτσελόνα-Αλαβές
Αύριο
13:00 Σπόρτινγκ Χιχόν-Λεγκάνιες
17:00 Βαλένθια-Μπέτις
19:15 Γρανάδα-Εϊμπάρ
21:30 Λα Κορούνια-Αθλέτικ Μπιλμπάο

Γερμανία
H Μπορούσια Ντόρτμουντ φιλοξενείται από τη Λειψία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα. Οι «κιτρινόμαυροι» είναι το φαβορί για τη 2η σερί νίκη τους απέναντι στη νεοφώτιστη ομάδα της Μπουντεσλίγκα.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν υποδέχεται στην «Μπάι Αρίνα» το Αμβούργο. Οι δύο ομάδες ψάχνουν την πρώτη τους φετινή νίκη στο πρωτάθλημα. Τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές θα επιδιώξει η Βόλφσμπουργκ. Οι «λύκοι» υποδέχονται στη «Φολκσβάγκεν Αρίνα» την Κολωνία.

Εκτός έδρας δοκιμασία με αντίπαλο τη Φράιμπουργκ έχει η Γκλάντμπαχ. Τα «πουλάρια» προέρχονται από τη νίκη στην πρεμιέρα επί της Μπάγερ Λεβερκούζεν

Χθες
Σάλκε-Μπάγερν 0-2

Σήμερα
16:30 Βόλφσμπουργκ-Κολωνία
16:30 Ινγκολσταντ-Χέρτα Βερολίνου
16:30 Μπάγερ Λεβερκούζεν-Αμβούργο
16:30 Ντάρμσταντ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης
16:30 Φράιμπουργκ-Γκλάντμπαχ
19:30 Λειψία-Μπορούσια Ντόρτμουντ
Αύριο
16:30 Βέρντερ Βρέμης-Αουγκσμπουργκ
18:30 Μάιντς-Χόφενχαϊμ

Ιταλία
Την τρίτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες θα επιδιώξει η Γιουβέντους. Οι «μπιανκονέρι» φιλοξενούν τη Σασουόλο και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το τρίποντο, με το οποίο θα διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Ρόμα, η οποία είναι δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή φιλοξενεί τη Σαμπντόρια στο «Ολίμπικο». Οι φιλοξενούμενοι πάντως, συγκατοικούν στην κορυφή της βαθμολογίας με Γιουβέντους και Τζένοα.

Η Τζένοα από την πλευρά της υποδέχεται τη Φιορεντίνα στο «Λουίτζι Φεράρις».
Η Μίλαν υποδέχεται στο «Σαν Σίρο» την Ουντινέζε, ενώ η άλλη ομάδα του Μιλάνου, η Ιντερ φιλοξενείται από την Πεσκάρα. Εκτός έδρας αποστολή περιλαμβάνει το πρόγραμμα για τη Νάπολι, η οποία φιλοξενείται από την Παλέρμο.

Σήμερα
19:00 Γιουβέντους-Σασουόλο
21:45 Παλέρμο-Νάπολι
Αύριο
13:30 Μπολόνια-Κάλιαρι
16:00 Αταλάντα-Τορίνο
16:00 Κιέβο-Λάτσιο
16:00 Μίλαν-Ουντινέζε
16:00 Ρόμα-Σαμπντόρια
16:00 Τζένοα-Φιορεντίνα
21:45 Πεσκάρα-Ιντερ
Μεθαύριο
21:45 Εμπολι-Κροτόνε

Γαλλία
Επικίνδυνη έξοδο έχει η Μονακό την 4η αγωνιστική της Λιγκ 1. Οι Μονεγάσκοι φιλοξενούνται από τη Λιλ με στόχο τη νίκη, η οποία θα τους διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Λιόν υποδέχεται στο «Παρκ Ολυμπίκ Λιονές» την Μπορντό. «Λιονέ» και «Γιρονδίνοι» έχουν έξι βαθμούς.

Αρκετά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση αναμένεται να γίνει στη Νίκαια, εκεί όπου η Νις φιλοξενεί τη Μαρσέιγ. Οι γηπεδούχοι έχουν επτά βαθμούς, ενώ οι Μασσαλοί μόλις τέσσερις.

Χθες
Παρί Σεν Ζερμέν-Σεντ Ετιέν 1-1

Σήμερα
18:00 Λιόν-Μπορντό
21:00 Ανζέ-Ντιζόν
21:00 Γκινγκάμπ-Μονπελιέ
21:00 Λιλ-Μονακό
21:00 Λοριάν-Νανσί
21:00 Μπαστιά-Τουλούζ

Αύριο
16:00 Ναντ-Μετς
18:00 Ρεν-Καέν
21:45 Νις-Μαρσέιγ

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση