ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο επόμενος σταθμός του Ορλάντο Σα

Οριστικά φαίνεται πως αποχωρεί απ' τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Ορλάντο Σα, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Αυτό αναφέρουν στα ρεπορτάζ εδώ και μέρες οι Ισραηλίτες, με τα τελευταία δημοσιεύματα να κάνουν λόγο πως είτε θα πωληθεί, είτε θα αποζημιωθεί και θα αποχωρήσει.

Ο Πορτογάλος άσος, γνώριμος μας απ' το πέρασμα του απ' την ΑΕΛ, είχε ένα απογοητευτικό εξάμηνο στην ομάδα που διευθύνει ο επίσης γνώριμος μας Γιόρντι Κρόιφ και στην Μακάμπι ψάχνουν τον τρόπο να απαλλαγούν απ' το «βαρύ» συμβόλαιο του (υπέγραψε για 3,5 χρόνια τον περασμένο Γενάρη).

Όσο αφορά στην συνέχεια για τον 28χρονο στράικερ, τα Ισραηλινά ΜΜΕ ενέπλεξαν τις τελευταίες ώρες ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει όπως φαίνεται και από την Καρντίφ, με την οποία υπήρξαν ήδη επαφές για συμβιβαστική λύση (πχ να πληρώνει μέρος του συμβολαίου).

Αξίζει να σημειώσουμε, πως σύμφωνα με αναφορές στον Τύπο, η Μακάμπι πλήρωσε 750 χιλιάδες ευρώ στη Ρέντινγκ για να τον αποκτήσει τον περασμένο Ιανουάριο και σαφώς θα ήθελε να μην βγει ζημιωμένη.

Ίσως, γι' αυτό δεν υπάρχει ακόμη κατάληξη στο που συνεχίζει ο Σα, με την όποια ενδιαφερόμενη ομάδα να τον θέλει ως ελεύθερο και να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να τον πάρει ως τέτοιο απ' την Μακάμπι.

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση