ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τελείωσαν το Νίκκι

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Σλόβαν Μπρατισλάβας αποτελεί ο Νικόδημος Παπαβασιλείου. Ο συμπατριώτης μας προπονητής πλήρωσε την αποτυχία της ομάδας της Σλοβακίας να προκριθεί από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Ως γνωστόν η Σλόβαν είχε αποκλειστεί από την Γέλγκαβα, γεγονός που ενόχλησε τους διοικούντες της ομάδας, οι οποίοι μετά την χθεσινή ήττα από την Ποντμπρέζοβα με 2-0 (ήταν η πρώτη στο πρωτάθλημα), αποφάσισαν να δείξουν την πόρτα της εξόδου στον Νίκκι.

Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του αντιπρόεδρου της ομάδας που τόνισε σχετικά: «Τον κρατήσαμε μετά το τελευταίο παιχνίδι με την Γέλγκαβα αλλά δυστυχώς μετά την απογοητευτική σημερινή (χθεσινή) εμφάνιση αναγκαστήκαμε να κάνουμε μία αλλαγή στο πάγκο της ομάδας. Από σήμερα απαλλάσσεται ο Νικόδημος Παπαβασιλείου και αναλαμβάνει υπηρεσιακός προπονητής ο Vladimír Koník».

Από την πλευρά του, ο νεαρός τεχνικός δήλωνε μετά την χθεσινή ήττα:  «οι χαμένες ευκαιρίες του Τόμας Πρίσκιν ήταν καθοριστικές για την εξέλιξη του αγώνα. Η εμφάνιση της ομάδας ήταν απογοητευτική και δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Μετά από αυτή την εμφάνιση είμαι εκνευρισμένος και το ίδιο θα πρέπει να νιώθουν και οι ποδοσφαιριστές μου»

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση