ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θέλει Τσόλο η Παρί

Δεν πέρασαν πολλές ημέρες από την δήλωση του Ντιέγο Σιμεόνε ότι ίσως αποχωρήσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης και άρχισαν να... μαζεύονται οι ενδιαφερόμενοι.

Mετά την Ίντερ, λοιπόν, στο... χορό μπαίνει και η Παρί Σεν Ζερμέν, παρά το γεγονός ότι μόλις πριν από μερικούς μήνες ανακοινώθηκε επίσημα η επέκταση της συνεργασίας με τον Λοράν Μπλαν. Ο ιδιοκτήτης του γαλλικού συλλόγου, Νασέρ Αλ Κελαϊφι, μιλώντας στην εφημερίδα «Le Parisien» εξέφρασε τον θαυμασμό του για όσα έχει πετύχει η Ατλέτικο με την καθοδήγηση του Αργεντινού και ουσιαστικά άφησε ξεκρέμαστο τον Μπλαν.

«Νομίζω πως ήρθε η ώρα να κάνουμε μερικές αλλαγές. Στα αλήθεια, πιστεύω ότι η φετινή σεζόν δεν ήταν τόσο καλή παρά το γεγονός ότι κατακτήσαμε τίτλους στη Γαλλία. Δεν πετύχαμε τον στόχο που είχαμε θέσει για το Τσάμπιονς Λιγκ και επομένως η σεζόν δεν μπορεί να κριθεί ως επιτυχημένη. Είμαι πέντε χρόνια στην ομάδα και πρώτη φορά νιώθω τόσο έντονα το αίσθημα της αποτυχίας. Πήγαμε στα παιχνίδια με τη Μάντσεστερ Σίτι χωρίς να είμαστε προετοιμασμένοι ψυχικά και αγωνιστικά. Αυτός ο αποκλεισμός είναι η χειρότερη στιγμή μου από όταν ήρθα, Ακόμα δεν μπορώ να το ξεπεράσω» ήταν η αρχική τοποθέτηση του Αλ Κελαΐφι, ο οποίος άφησε έτσι σαφείς αιχμές για τον νυν τεχνικό.

Το πιο... ζουμερό, όμως, ο ισχυρός άνδρας της Παρί το είπε στη συνέχεια: «Σέβομαι και θαυμάζω πολύ την Ατλέτικο, τον σύλλογο, την ομάδα τους οπαδούς. Μου αρέσει αυτό το πάθος που έχουν, άξιζαν να είναι στον τελικό. Είναι η δεύτερη φορά σε τρία χρόνια και αυτό δεν είναι τυχαίο. Είναι ομάδα του προπονητή, τον οποίο εκτιμώ πολύ». Και κάπως έτσι πήραν... φωτιά τα σενάρια που θέλουν πια τους Γάλλους να προχωρούν σε επίσημη πρόταση στον Σιμεόνε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση

X
X