ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ντλοβού: «Δεν ήθελα να φύγω από την Καραμπάκ, αλλά...»

Ο γνωστός μας από το πέρασμα του από την Ανόρθωση, Ντίνο Ντλοβού εδώ και μερικές μέρες είναι και επίσημα κάτοικος… Κίνας αφού ανακοινώθηκε επίσημα από την Zhejiang Greentown. Ο Ντλοβού θυμίζουμε αγωνιζόταν στην Καραμπάκ την οποία βοήθησε να μπει για πρώτη φορά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ. 

Ο Νοτιοαφρικανός με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα KickOff.com εξήγησε τους λόγους που πήρε την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα.

Αναλυτικά:

"Η μετακίνηση μου είναι μια από τις καλύτερες αποφάσεις που πήρα για την οικογένεια μου και τον εαυτό μου. Μέχρι στιγμής όλα είναι καλά στην Κίνα, δεν παραπονιέμαι. Ακόμη προσπαθώ να συνηθίσω το υψόμετρο και τον τρόπο ύπνου. Ο στόχος μου δεν άλλαξε ποτέ σε προσωπικό επίπεδο. Απλά θέλω να τα πάω καλύτερα από ότι τα πήγα στην Καραμπάκ και να βοηθήσω το σύλλογο να επιστρέψει στην Super League και να πετύχω περισσότερα γκολ", ανέφερε. 

Στη συνέχεια εξήγησε ότι: "Στο τέλος της ημέρας δεν ήθελα να φύγω από την Καραμπάκ αλλά το συμβόλαιο μου τελείωνε. Τα πήγαινα καλά και είχα μια συζήτηση με τον προπονητή για νέο συμβόλαιο και ένιωσα ότι δεν ήθελε να μου δώσει νέο συμβόλαιο, επειδή υπήρχαν παίκτες που πήραν επέκταση συμβολαίου. Έπρεπε να είμαι ρεαλιστής με τον εαυτό μου και την οικογένεια μου. Ήθελα ασφάλεια για το μέλλον μου αφού δεν μικραίνω. Αποφάσισα να πάρω αυτή την ευκαιρία και να έρθω στην Κίνα".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλες: Τελευταία Ενημέρωση

X