ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπλέκουν τον Αμπιντάλ σε παράνομη διακίνηση οργάνων

Αναφορές για σκάνδαλο...

Τηλεφωνικές συνομιλίες στις οποίες συμμετέχει ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ, αποκαλύπτουν εμπλοκή της Μπαρτσελόνα σε παράνομη αγορά ήπατος για τον Ερίκ Αμπιντάλ!

Αυτό τουλάχιστον, αποκαλύπτει ο ευρωπαϊκός Τύπος και αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα του «France Football» και της ισπανικής «El Confidencial», για το θέμα που συγκλόνισε την παγκόσμια ποδοσφαιρική -και όχι μόνον- κοινότητα.

Υπενθυμίζεται πως το Μάρτιο 2011, ο πρώην άσος των Καταλανών, που αργότερα αγωνίσθηκε και στον Ολυμπιακό, διεγνώσθη με καρκίνο στο ήπαρ, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση κι έναν χρόνο αργότερα (Μάρτιος 2012), ανακοινώθηκε πως χρειάζεται μεταμόσχευση ήπατος.

Εκείνη την εποχή γνωστοποιήθηκε, πως δότης του μοσχεύματος, ήταν ο εξάδελφος του Αμπιντάλ, Ζεράρ. Σύμφωνα όμως με τις συνομιλίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, όλο αυτό έγινε για να μην αποκαλυφθεί το σκάνδαλο. Βέβαια για την ώρα το όλο θέμα είναι ένα σενάριο. Ένα σενάριο το οποίο θέλει προσοχή. Ίσως κάποιοι να έχουν καταδικάσει τον Αμπιντάλ χωρίς κανένα λόγο, όπως και την Μπαρτσελόνα. 

Πηγή: onsports.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλες: Τελευταία Ενημέρωση

X