ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Εξέλιξη με Ντε Βινσέντι

Ο Ντέβι θα εγγραφεί στο ρόστερ της νεοσύστατης Shabab Al Ahli Dubai Club

Σάββας Λαζανιάς

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα παίζει ποδόσφαιρο και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Τόμας Ντε Βινσέντι. Ο Αργεντινός πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσει να αμείβεται με τα «πετροδόλλαρα» των Αράβων.

Ο Ντέβι θα εγγραφεί στο ρόστερ της νεοσύστατης ομάδας Shabab Al Ahli Dubai Club, η οποία προέκυψε από την ενοποίηση τριών ομάδων, της Al Shabab, της Al Ahli και του Dubai Club.

Ο προπονητής της Shabab Al Ahli Dubai Club, Cosmin Olaroiu, αποφάσισε να κρατήσει τον Αργεντινό στο ρόστερ της ομάδας του. Ο Ρουμάνος τεχνικός ήταν στον πάγκο της Al Ahli την περσινή χρονιά. Στο ρόστερ της νέας ομάδας θα εγγραφούν επίσης οι Makhete Dioup και Henrique Luvannor, οι οποίοι βρίσκονταν στην Al Ahli. Την τετράδα των ξένων θα συμπληρώσει ένα Ασιάτης ποδοσφαιριστής.

Να σημειωθεί πως οι υπόλοιποι ξένοι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν στην Al Shabab αποτελούν παρελθόν. Ο Ντέβι είναι ο μοναδικός «διασωθέντας».

Η νεοσύστατη Shabab Al Ahli Dubai Club θα δώσει το πρώτο της επίσημο παιχνίδι στις 16 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο την Hatta, στην πρεμιέρα του Arabian Gulf League. 

Άλλες: Τελευταία Ενημέρωση

X