ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επίσημα ο Γιοβάνοβιτς στην Αλ - Νασρ!

Επίσημη παρουσίαση του στον πάγκο της Αλ-Νασρ

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου τεχνικού της Αλ-Νασρ με τον πρώην προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Ιβάν Γιοβάνοβιτς να αναλαμβάνει εκ νέου τα ηνία της ομάδας. Ο Σέρβος προπονητής σχολίασε την επιστροφή του κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του από τον σύλλογο. 

Αναλυτικά:

"Πέρασε περισσότερο από τρεις εποχές με Dean και βρήκα μεγάλη συνεργασία από όλους. Ανυπομονώ να συνεχίσουν να λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο στο επόμενο διάστημα μέχρι να φτάσουμε την ομάδα εκεί που θέλουμε. Κάθε προπονητής έχει τον δικό του τρόπο διαχείρισης της ομάδας, αλλά η προηγούμενη εμπειρία και εξοικείωση με όλες τις πλευρές θα είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες", δήλωσε ο Γιοβάνοβιτς.

"Δεν δίστασα να συμφωνήσω στο αίτημα της Αλ -Νασρ και να επιστρέψω ξανά. Είμαι έτοιμος για δουλειά", ενώ πρόσθεσε: "Ανυπομονώ για το επόμενο χρονικό διάστημα για να είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα και να προκριθούμε στα ημιτελικά του Κυπέλλου, καθώς και εύχομαι την επιστροφή όλων των τραυματισμένων παικτών μέχρι η ομάδα είναι έτοιμη να πολεμήσει όλα τα παιχνίδια".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλες: Τελευταία Ενημέρωση

X