ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λαβέτσι: Μία «τρύπα» 27,5 εκατομμυρίων!

Ο Εζεκιέλ Λαβέτσι έχοντας μία άκρως επιτυχημένη καριέρα στην Νάπολι, με τη φανέλα της οποίας την πενταετία 2007- 2012 μέτρησε 156 εμφανίσεις στη Serie A σημειώνοντας 38 γκολ αλλά και μία αξιοσημείωτη παρουσία στην Παρί Σεν Ζερμέν την τετραετία 2012- 2016 αγωνιζόμενος σε 107 παιχνίδια της Ligue 1 βρίσκοντας 22 φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα, αποφάσισε ένα χρόνο πριν να συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα.

Ο Αργεντινός, ο οποίος στο ξεκίνημα της καριέρας του συστήθηκε στο ποδοσφαιρικό κοινό ως «ο Μαραντόνα του μέλλοντος», αποτελεί εδώ και περίπου δώδεκα μήνες μέλος του ρόστερ της Hebei Fortune, έχοντας συμπαίκτες τους Στεφάν Μ' Μπιά, Αλοΐζιο, Ζερβίνιο αλλά και τον νεοαποκτηθέντα Ερνάρες για χάρη του οποίου η ομάδα που προπονεί ο Μαουρίτσιο Πελεγκρίνι κατέβαλε στη Γιουβέντους εννιά εκατομμύρια ευρώ, ενώ υπό προϋποθέσεις θα δοθούν ακόμα δύο σε μορφή μπόνους.

Ο γεννημένος στις 3 Μαΐου του 1985 Λαβέτσι έχει καταγράψει στο ενεργητικό του σε αυτό το χρονικό διάστημα στην Άπω Ανατολή μόλις δέκα συμμετοχές, δίχως ακόμα να έχει καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα!

Κάνοντας απολογισμό βέβαια είμαστε υποχρεωμένοι να συμπεριλάβουμε και τις τρεις ασίστ που έχει χαρίσει ο 32χρονος, οι οποίες όμως δεν αρκούν ούτε στο ελάχιστο για να δικαιολογήσουν τις εβδομαδιαίες απολαβές του που κυμαίνονται, κρατηθείτε, λίγο κάτω από 580 χιλιάδες ευρώ!

Στις παροχές του κλαμπ προς τον ακραίο επιθετικό περιλαμβάνονται επίσης δύο πλήρως επιπλωμένες κατοικίες, αυτοκίνητο, σοφέρ και προσωπικός μάγειρας! Κάνοντας την πρόσθεση, ο Εζεκιέλ Λαβέτσι στοιχίζει στον σύλλογό του 27,5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο!

Η τελευταία συμμετοχή του πρώην παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Hebey ήταν τον περασμένο Μάιο και αυτό διότι ένα μήνα αργότερα τραυματίστηκε σοβαρά (στο αριστερό χέρι) αγωνιζόμενος με την εθνική Αργεντινής στον ημιτελικό του Κόπα Αμέρικα απέναντι στις Ηνωμένες Πολιτείες και για την αποκατάσταση της ζημιάς χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση.

ΠΗΓΗ: www.sport-fm.gr 

Άλλες: Τελευταία Ενημέρωση