ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η UEFA στηρίζει τον Ερυθρό Σταυρό

Ανδρέας Βιολάρης

Ανδρέας Βιολάρης

Σε μία πολύ όμορφη χειρονομία προχώρησε η UEFA και ο Σέρχιο Ράμος, καθώς χθες λίγο πριν την σέντρα της αναμέτρησης Ρεάλ Μαδρίτης-Νάπολι στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», ο Ισπανός αμυντικός παρουσίασε την επιταγή των 100,000 χιλιάδων ευρώ, η οποία και παραδόθηκε στην Διεθνή Επιτροπή Ερυθρού Σταυρού (ICRC, International Committee of Red Cross).

 «Είμαι χαρούμενος που η UEFA μπορεί να βοηθήσει , και πως το σπορ που όλοι αγαπάμε μπορεί να έχει θετική επιρροή και επίπτωση στην αποκατάσταση των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν κινητικές δυσκολίες προερχόμενη από μια προβληματική περιοχή», πρόσθεσε ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Σέφεριν.

Η συγκεκριμένη δωρεά θα προσφερθεί στο πρόγραμμα αποκατάστασης των θυμάτων του Αφγανιστάν και ανθρώπων με προβλήματα στα άκρα εξαιτίας των ναρκών, προσφέροντας τους τεχνητά άκρα , φυσιοθεραπείες, εθελοντική προπόνηση και πρόσβαση σε προπονητικό κέντρο ποδοσφαίρου.

Άλλωστε το 1/3 των ασθενών είναι παιδιά.

Από την δική του πλευρά ο Ράμος δήλωσε:

 «Οι άνθρωποι που επωφελούνται από το πρόγραμμα του Ερυθρού Σταυρού αποτελούν μία έμπνευση για εμάς , καθώς μας διδάσκουν πώς να προσεγγίζουμε την ζωή με θετικό τρόπο παρά τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζουμε».

Η επιλογή του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης να παραδώσει την επιταγή μόνο τυχαία δεν είναι, αφού ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός είχε τις περισσότερες ψήφους για παίκτης της χρονιάς στο γκαλά που έγινε τον Ιανουάριο, επομένως μια τέτοια κίνηση από τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή ίσως στείλει ένα ξεχωριστό μήνυμα, δίνοντας κίνητρο και σε άλλους ανθρώπους να βάλουν το δικό τους λιθαράκι.


Πηγή:www.sport-fm.gr

 



 

 

Άλλες: Τελευταία Ενημέρωση