ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ιστορική συνεργασία Μαραντόνα-FIFA!

Μετά από δεκαετίες που βρισκόταν στην απέναντι πλευρά κατακρίνοντας τη FIFA για διαφθορά, ο Ντιέγκο Μαραντόνα θα συνεργαστεί με την Παγκόσμια Συνομοσπονδία για το καλό του αθλήματος.

Οι μέρες του… πολέμου μεταξύ Ντιέγκο Μαραντόνα και FIFA φαίνεται πως ανήκουν στο παρελθόν. Ο κατά πολλούς κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών συχνά είχε κατακρίνει την Παγκόσμια Συνομοσπονδία για διαφθορά, θεωρώντας ότι δεν λειτουργεί με γνώμονα το καλό του αθλήματος, στάση την οποία άλλαξε μετά την ανάληψη της προεδρίας από τον Τζιάνι Ινφαντίνο.

Μετά από συνάντηση που υπήρξε, ο Αργεντινός συμφώνησε προκειμένου να συνεργαστεί με την «καθαρή» όπως την αποκαλεί FIFA, ενώ σε ανάρτησή του στο facebook δεν έκρυψε τη χαρά του για αυτή την εξέλιξη.

«Ναι, είναι επίσημο. Επιτέλους μπορώ να εκπληρώσω ένα από τα όνειρά μου και να συνεργαστώ με μια καθαρή FIFA και με ανθρώπους που αγαπούν το ποδόσφαιρο», έγραψε ο Ντιεγκίτο, ενώ η επιβεβαίωση ήρθε με τη μορφή επίσημης τοποθέτησης εκπροσώπου της Συνομοσπονδίας.

«Σε αναγνώριση της εξαιρετικής και μοναδικής συνεισφοράς του, η FIFA αναζητεί τον καλύτερο τρόπο συνεργασίας με τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, διασφαλίζοντας του σημαντικό ρόλο στις διεργασίες προώθησης του αθλήματος στον πλανήτη μέσα από τη συμμετοχή του σε προγράμματα ανάπτυξης και στο πρότζεκτ ‘’θρύλοι της FIFA’’», τόνισε χαρακτηριστικά.

Άλλες: Τελευταία Ενημέρωση