ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πέρασε στα πέναλτι το Καμερούν!

Με το… γνωστό βασανιστήριο των πέναλτι το Καμερούν άφησε και πάλι την Σενεγάλη στα κρύα του λουτρού και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά (0-0 κ.α, 5-4 πεν). Μοιραίος ο Μανέ. 

Στα ημιτελικά του Κόπα Άφρικα πέρασε το Καμερούν. Η ομάδα του Ούγκο Μπρόος κράτησε στο 0-0 στην κανονική διάρκεια την Σενεγάλη κι όπως και στον τελικό του 2002 πήρε στα πέναλτι το εισιτήριο της πρόκρισης (5-4). 

Οι παίκτες του Σισέ ήταν καλύτεροι σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα όμως παρά τις μεγάλες ευκαιρίες τους δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα. Από την άλλη το Καμερούν δοκίμασε την τύχη του μέσω των αντεπιθέσεων, όμως δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν. 

Στην έξτρα διάρκεια δεν υπήρξαν πολλά πράγματα και το εισιτήριο κρίθηκε στην διαδικασία των πέναλτι όπου ο Μανέ της Λίβερπουλ ήταν ο μοιραίος αφού έχασε το μοναδικό πέναλτι με τον Ντιαλό να τον νικάει. Στην τελευταία εκτέλεση ο Αμπουμπακάρ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και το Καμερούν στα ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού ΛΔ του Κονγκό-Γκάνα.

www.sport-fm.gr

Άλλες: Τελευταία Ενημέρωση