ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ινφαντίνο για ντόπινγκ

«Οι αποκλεισμοί και οι αποβολές, δεν έλυσαν ποτέ κανένα πρόβλημα»... Με αυτά τα λόγια σχολίασε ο πρόεδρος της FIFA, Τζάνι Ινφαντίνο, όσα συμβαίνουν στον χώρο του αθλητισμού και ειδικότερα στην Ρωσία, σχετικά με τις αποκαλύψεις του δικηγόρου ΜακΛάρεν για την φαρμακοδιέγερση.

«Τα πειθαρχικά όργανα της FIFA θα προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες σχετικά με την έκθεση ΜακΛάρεν και το ποδόσφαιρο», τόνισε στο εβδομαδιαίο «Der Spiegel» ο Ελβετός παράγοντας και πρόσθεσε: «Η FIFA δεν είναι ο παγκόσμιος αστυφύλακας, ούτε η παγκόσμια αστυνομία για το ντόπινγκ. Διαθέτουμε ένα πολύ καλό σύστημα αντι-ντόπινγκ, στο οποίο έχω μεγάλη εκτίμηση. Ασφαλώς και θέλουμε να έχουμε πρόσβαση σε κάθε σχετική πληροφορία»

Οσον αφορά στην υπόθεση «Football Leaks», ο Ινφαντίνο ήταν ειλικρινής και κάλεσε τις εθνικές ομοσπονδίες ν΄αναλάβουν τις ευθύνες τους: «Είναι αφελές να πιστεύουμε ότι η FIFA από την Ζυρίχη θα γνωρίζει τις συμβαίνει σε ολόκληρο τον πλανήτη σχετικά με τις μεταγραφές. Θα κάνουμε ότι είναι εφικτό».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Άλλες: Τελευταία Ενημέρωση

X
X