ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στην Κίνα ο Πογέτ

Στο πρόσωπο του Γκουστάβο Πογέτ βρήκε η διοίκηση της Shanghai Shenhua τον αντικαταστάτη του Γρεγόριο Μανθάνο στην τεχνική της ηγεσία.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, η ομάδα από την Κίνα αναμένεται να ανακοινώσει ακόμη και εντός της ημέρας, την πρόσληψη του Ουρουγουανού πρώην τεχνικού της ΑΕΚ. Ο Γκας Πογέτ ήταν η τρίτη επιλογή της Shanghai Shenhua πίσω από τον πρώην τεχνικό της Βιγιαρεάλ, Μαρθελίνο Γκαρθία Τοράλ, και τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό των ΗΠΑ, Γιούργκεν Κλίνσμαν.

Ωστόσο, οι αρνητικές απαντήσεις τους άναψαν το "πράσινο φως" για την πρόσληψη του Νοτιοαμερικάνου προπονητή, οποίος βρίσκει δουλειά δύο εβδομάδες μετά την απομάκρυνσή του από την Μπέτις. Η ομάδα από τη Σανγκάη τερμάτισε στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος, με συγκομιδή 48 βαθμών σε 30 αγωνιστικές, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της στα προκριματικά του Champions League Ασίας.

"Αστέρια" της Shanghai Shenhua θεωρούνται ο Νιγηριανός, Ομπαφέμι Μάρτινς, ο Σενεγαλέζος, Ντεμπά Μπα, και οι Κολομβιανοί, Φρέντι Γουαρίν και Χιοβάνι Μορένο.

Άλλες: Τελευταία Ενημέρωση