ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ψηφίστε τον κορυφαίο

Στη δημοσκόπηση της ιστοσελίδας μας για το ποια ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα συμμετείχαν πέραν των 25χιλιάδων αναγνωστών και τα αποτελέσματά της τα σχολιάσαμε αφού για μας έχουν μεγάλη σημασία.

Αυτή όμως ολοκληρώθηκε και τώρα σας καλούμε να εκφράσετε δια της ψήφου σας τη γνώμη σας για ένα θέμα πιο… παγκόσμιας ποδοσφαιρικής φύσης. Το περιοδικό «France football» φέτος θα απονέμη μόνο του τη «χρυσή μπάλα», με τη FIFA να δίνει άλλο βραβείο, με τα 30 ονόματα των υποψήφιων φιναλίστ να έχουν ήδη ανακοινωθεί.

Επιλέξαμε έξι από αυτά με τις περισσότερες πιθανότητες να πάρουν τελικά τον τίτλο του κορυφαίου για το 2016 και σας καλούμε να τους κατατάξετε με βάση τις προτιμήσεις σας.

Πρόκειται για το ΜΣΝ της Μπαρσελόνα, Λιονέλ Μέσσι, Νειμάρ και Λουίζ Σουάρες, που κατέκτησαν μέσα στη χρονιά τρεις τίτλους (πρωτάθλημα, κύπελλο, σούπερ καπ) με τον Σουάρες να αναδεικνύεται και πρώτος σκόρερ της Ευρώπης. Ο Μέσσι ήταν φιναλίστ με την Αργεντινή στο Κόπα Αμέρικα που έγινε στις ΗΠΑ και ο Νειμάρ χρυσός Ολυμπιονίκης με την Βραζιλία.

Πέραν αυτών, το μεγάλο φαβορί για πολλούς Κριστιάνο Ρονάλτο που πήρε δυο τίτλους με τη Ρεάλ (τσάμπιονς λιγκ, σούπερ καπ Ευρώπης) με προοπτική για έναν τρίτο (μουντιάλ συλλόγων), μαζί με το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με την Πορτογαλία. Επίσης ο Γκάρεθ Μπέιλ που παίζει μαζί του στη Ρεάλ και οδήγησε ως ο απόλυτος πρωταγωνιστής την Ουαλία στα ημιτελικά του Euro.

Τέλος ο… φιναλίστ Αντουάν Γκριεζμάν αφού πάλεψε με Ατλέτικο και Γαλλία για όλους τους τίτλους αλλά δεν κατάφερε να πάρει κανέναν. Χαμένοι τελικοί σε τσάμπιονς λιγκ και Euro. Αναδείχθηκε προ ημερών κορυφαίος παίκτης της περιόδου 2015/16 στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Υπάρχει ακόμα και η επιλογή για κάποιο άλλο παίκτη αν αυτοί δεν σας κάνουν!

*Θα βρείτε τη δημοσκόπηση κάτω από τη βαθμολογία στην αρχική μας σελίδα καθώς και στις σελίδες των ομάδων.

Άλλες: Τελευταία Ενημέρωση

X
X