ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ζαμπρότα: Θα φέρω τον Ζλάταν στην Ινδία

Ο παλαίμαχος Ιταλός διεθνής και νυν προπονητής των Ντελχί Ντάιναμος στην Ινδία, μίλησε σε ινδικά μέσα και αποκάλυψε το τρελό του όνειρο. Μήπως τελικά δεν είναι και τόσο τρελό;

Ο 39χρονος πλέον Ιταλός τεχνικός, δίνοντας αποκλειστική στην ινδική «Indian Express» είπε πολλά και ενδιαφέροντα. Μεταξύ αυτών ξεχώρισαν οι ατάκες του για Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και το Ινδικό πρωτάθλημα γενικότερα:

«Αν αναλογιστούμε του πλήθος οπαδών που έχει στην Ινδία, πιστεύω πως ο Ζλάταν θα ήθελε πολύ να έρθει και να τελειώσει εδώ την καριέρα του. Από την πλευρά μου, σίγουρα θα προσπαθήσω να τον πείσω να έρθει και να αγωνιστεί για τους Ντέλχι Ντάιναμος».

«Η Ινδία σύντομα θα αποτελέσει ιδανικό προορισμό για το διεθνές ποδόσφαιρο. Αν λάβουμε υπόψη το επίπεδο ανταγωνισμού και ποιότητας των Ινδών παικτών, είμαι σίγουρος πως το ινδικό πρωτάθλημα θα είναι μέσα στα πέντε κορυφαία του κόσμου μέσα σε μια δεκαετία».

Άλλες: Τελευταία Ενημέρωση

Επίσημο τέλος για Ντρογκμπά

Επίσημο τέλος για Ντρογκμπά

Έχοντας φτάσει στα 40 του, ο Ντιντιέ Ντρογκμπά ανακοίνωσε οριστικά και αμετάκλητα την αποχώρησή του από την ενεργό δράση ...
 |  ΑΛΛΕΣ
X